Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Babalar Günü için Huawei’den hediyeler

HUAWEI, Babalar Günü’nü yeni bir kampanya ile kutluyor. Kampanya kapsamında HUAWEI Online Mağaza’ya üye olup, Babalar Günü için iyi dileklerini HUAWEI Topluluk sayfasında paylaşan kullanıcılar, 50 farklı hediyeden birini kazanma şansı yakalayacaklar. 
 

Bu yıl 20 Haziran tarihinde kutlanacak Babalar Günü’nü eşsiz kılmak isteyen HUAWEI, yeni kampanyası ile hem indirim kuponları dağıtıyor hem de babaları ile en güzel anılarını #teknolojikbaba etiketiyle yazan kullanıcıları 50 üründen oluşan bir seçki ile ödüllendiriyor. 
 
HUAWEI’nin Babalar Günü kampanyası 1 – 30 Haziran tarihleri arasında sürecek. Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcıların HUAWEI Online Mağaza bültenine abone olup, HUAWEI Topluluk sayfasında babalarıyla ilgili en güzel anısını paylaşmaları gerekiyor. 


 
Kullanıcılar bu işlemleri aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla gerçekleştirebilecekler: https://shop.huawei.com/tr/kampanya-abone-ol.html HUAWEI tarafından belirlenecek bir ekip, HUAWEI Topluluk sayfasında 25 beğeni, 25 favori ve 25 yorum alan anılar arasından 50’sini kazanan olarak seçecek. Seçilen kişiler, alacakları kupon sayesinde aşağıdaki 50 üründen birini babalarına hediye olarak alabilecekler: 
 
1 adet HUAWEI MatePad Pro 6 adet HUAWEI MatePad 10.4 5 adet HUAWEI FreeBuds Pro 10 adet HUAWEI FreeBuds 3 8 adet HUAWEI MatePad T5 10 16G 20 adet HUAWEI FreeBuds 3i 
 
Kullanıcılar ayrıca HUAWEI’nin düzenlediği ankete katılarak, 50 TL değerinde indirim kuponu kazanabilirler. İndirip kuponu, kullanıcı anketi bitirdiği anda e-posta adresine tanımlanıyor.

Top Post Ad

Below Post Ad