Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Dünya Yıldızları Billie Eilish, H.E.R ve Kid Cudi, Amazon Prime Day Show ile Prime Video’da Türk İzleyicilerle Buluşuyor

Amazon’un 21-22 Haziran’da tüm dünyada kutlamaya hazırlandığı ve iki gün boyunca Prime üyelerine özel müthiş indirimler ve fırsatlar sunacağı Prime Day kapsamında
 

Prime Video üzerinden yayınlanacak “Prime Day Show”, 17 Haziran’dan itibaren dünya yıldızları Billie Eilish, H.E.R ve Kid Cudi’nin yer aldığı üç bölümlük konser serisini müzikseverlerle buluşturacak. 
 
amazon, sayısız ödül sahibi dünya yıldızları Billie Eilish, H.E.R ve Kid Cudi’nin, Prime Day kapsamında gerçekleştirilecek Prime Day Show ile tüm dünya ile aynı anda Türkiye’deki izleyicilerle buluşacağını açıkladı. 
 


Üç bölümlük Prime Day Show, 17 Haziran’da Türkçe altyazı seçeneği ile Prime Video üzerinden müzikseverlerle buluşacak. Prime Day Show, tüm Amazon müşterileri tarafından 30 gün boyunca izlenebilecek.
 
 21 ve 22 Haziran’da kutlanacak Prime Day ile Prime üyeleri, iki gün boyunca tüm kategorilerde müthiş indirimler ve fırsatlardan faydalanırken Prime Video ve Prime Gaming aracılığıyla özel içeriklerin de keyfini çıkarabilecekler. 
 
Muhteşem performansları ve hikâye anlatımıyla öne çıkan üç eşsiz müzik deneyimini izleyicilerle buluşturacak Prime Day Show, müzikseverleri Paris’e, müzik tarihinin ikonik mekanlarından Dunbar Hotel’e ve evrenin derinliklerinden esinlenilen dünyalara doğru bir yolculuğa çıkaracak. 
 
PRIME DAY SHOW x BILLIE EILISH  
Billie’nin sinematik performansları zamansız bir Paris mahallesini ekranlara taşıyacak. 
 
Sinemanın doğum yeri olarak bilinen Paris’te geçen hikâyenin yönetmen koltuğunda Billie Eilish ve Sam Wrench oturacak ve hikâye, Billie Eilish’in önümüzdeki günlerde çıkacak yeni albümü Happier Than Ever’dan şarkıları da ilk kez izleyicilerle buluşturacak. 
 
Billie Eilish’in çoktan geçip gitmiş bir döneme duyduğu özlemden ilham aldığı bu nefes kesen müzikal gösterinin yapımcılığını Fremantle ve Amazon Studios üstleniyor. Süre: 27 dakika. 
 
PRIME DAY SHOW x H.E.R 
1930 ve 40’larda Los Angeles siyahi kültürünün merkezi olarak bilinen ikonik Dunbar Hotel, daha önce dönemin ünlü sanatçıları Duke Ellington, Lena Horne ve Billie Holiday gibi birçok ismin konserlerine ev sahipliği yaptı. 
 
Müzik tarihinin bu efsanevi mekânına yakışacak bir konserde H.E.R., yeni albümü “Back of My Mind”dan yepyeni şarkılarını ilk kez seslendirecek. Prime Day Show x H.E.R.’ün yapımcılığını Fremantle, Wolf+Rothstein ve Amazon Studios üstleniyor. Süre: 25 dakika. 
 
 PRIME DAY SHOW x KID CUDI 
Şimdiye kadarki en büyük görevine çıkan Kid Cudi, bu interkozmik performansta dünyadan ayrılarak Ay’da yeni bir yaşam kuruyor. 
 
“Man on the Moon III” isimli albümünden şarkıların yer alacağı performansta Kid Cudi’ye, NASA Ames Araştırma Merkezi, SETI Enstitüsü ve Uluslararası Uzay Üniversitesi’nin üyelerinden oluşan Uluslararası Uzay Orkestrası eşlik ediyor.
 
Prime Day Show x Kid Cudi’nin yapımcılığını Fremantle, Wolf + Rothstein, Mad Solar ve Amazon Studios üstlenirken, performansın yönetmen koltuğunda Sam Wrench yer alıyor. Süre: 25 dakika. 
 
 Prime Day Fırsatlarını Kaçırmayın 
Amazon’un her yıl kutlanan Prime Day etkinliği, bu yıl 21 ve 22 Haziran tarihlerinde müthiş indirimleri ve fırsatları Prime üyeleri ile buluşturacak. 
 
Prime Day boyunca Amazon Prime üyeleri, modadan ev ürünlerine, kozmetikten kitaba her kategoriden dünya çapında iki milyonu aşkın fırsatın yanı sıra, Prime Video ve Prime Gaming aracılığıyla daha önce görülmemiş özel içeriklerin de keyfini çıkarabilecekler. 
 
Henüz Prime üyesi değilseniz www.amazon.com.tr/primeday adresinden 30 günlük ücretsiz deneme sürecini başlatarak Prime ayrıcalıklarından ve Prime Day fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Top Post Ad

Below Post Ad