Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Prime Day için geri sayım başladı

Prime üyeleri, müthiş indirimlerden yararlanırken, Prime Video ile popüler içeriklerin keyfini çıkarmaya devam ediyor 
 

İki gün boyunca müthiş indirimler Amazon.com.tr’de Tüm dünyada 21-22 Haziran’da kutlanacak olan Amazon Prime Day boyunca, geçtiğimiz yılki Prime Day’e göre çok daha fazla indirim Prime üyelerinin beğenisine sunulacak.


 
Türkiye’deki Prime üyeleri aralarında TV, görüntü sistemleri, soundbarların da bulunduğu her kategoriden binlerce üründe müthiş fırsatın yanı sıra, Amazon Prime Video ile aralarında Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir seçkiden dizi, film ve belgesellerin keyfini çıkarabilecekler. 
 
Amazon’un her yıl dünya çapında gerçekleştirdiği ve iki gün boyunca Prime üyelerine özel müthiş indirimler ve fırsatlar sunduğu Amazon Prime Day, bu yıl 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenecek. 
 
İki günlük alışveriş şenliği boyunca Prime üyeleri, Amazon Prime Video ile popüler dizi ve filmleri izlemeye devam ederken, aralarında TV, hoparlör soundbar, kulaklık, projektör ve Prime Video deneyimlerini bir üst seviyeye taşıyacak binlerce ürünün bulunduğu geniş bir seçkide müthiş indirimlerden faydalanabilecek. 
 
Amazon müşterileri bu yıl ayrıca Prime Day kutlamaları kapsamında yayınlanan üç bölümlük Prime Day Show ile dünya yıldızları Billie Eilish, H.E.R. ve Kid Cudi konserlerine erişim sağlayabiliyor. 17 Haziran’da Prime Video’da Türkçe altyazı seçeneğiyle yayına giren üç bölümlük serisinin tamamına, Prime üyesi olma şartı olmaksızın tüm Amazon müşterileri 30 gün boyunca ulaşabiliyor. 
 
Prime Video, Prime üyelerine aralarında “Underground Railroad”, “Tom Clancy’s Without Remorse”, “Solos”, “Panic”, “Incinvible”, “Them”, “Steven Gerrard’s Make us Dream”, “Coming 2 America” ve “P!NK: All I Know So Far” gibi popüler Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir içerik seçkisi sunuyor. 
 
Prime üyeleri en sevdikleri dizi ve filmlere Türkçe altyazı seçeneğiyle primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV’lerindeki Prime Video uygulaması aracılığıyla erişim sağlayabiliyor. 
 
Prime üyeleri Prime Video’nun yanı sıra, bedava ve hızlı kargo ayrıcalıkları, üyelere özel indirimler, Prime Gaming aracılığıyla ücretsiz oyunlar, oyun içi ayrıcalıklar ve her ay bir Twitch yayıncısının kanalına abonelik gibi ayrıcalıklardan da faydalanabiliyor. 
 
Prime üyesi değilseniz, ayda sadece ₺7.90 karşılığında üyeliğinizi başlatabilir ve 30 günlük deneme süresinden faydalanabilirsiniz. Ücretsiz deneme süresini başlatmak ve daha fazla bilgi almak için; amazon.com.tr/prime adresini ziyaret edebilirsiniz. 
 
Prime Video keyfinizi katlayacak Prime Day fırsatları (21 – 22 Haziran 2021) 
• Vestel televizyonlarda 600 TL indirim 
• Grundig TV ve soundbarlarda 500 TL indirim 
• LG TV ve soundbarlarda 500 TL indirim 
• Philips TV ve soundbarda 500 TL indirim 
• Samsung TV ve soundbarlarda 500 TL indirim 
• Sony TV ve soundbarlarda 750 TL indirim 
• JBL kulaklıklar ve hoparlörlerde %30’a varan indirimler 
• Jabra kulaklıklarda %30’a varan indirimler 
• Urbanears kulaklıklarda %30’a varan indirimler 
• Projektörlerde 500 TL'ye varan indirim

Top Post Ad

Below Post Ad