Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Samsung’un 2021 Odyssey oyun monitörü serisi yeni üyeleri ile genişlemeye devam ediyor

Samsung, daha önce piyasaya sürdüğü kavisli oyun monitöründen sonra 24 ila 28 inç boyuta ve düz ekran tasarımına sahip Odyssey monitör seçeneklerini de tanıttı. 

 

Seriye eklenen birden çok işleve sahip yeni monitör seçenekleri, dünyanın her yerindeki oyunseverlere muhteşem görüntü kalitesi ve üstün tasarım sunuyor. 


 
 Oyun monitörleri pazarının lideri Samsung Electronics , yeni üyeleri ile genişlettiği 2021 Odyssey monitör serisinin Haziran ayı itibarıyla dünya pazarlarında satışa çıktığını duyurdu. 
 
Serinin yeni monitörleri, mükemmel görüntü kalitesi ve fütüristik tasarımıyla her düzeyden oyunsevere hitap ediyor. 
 
Samsung, 2020 yılında piyasaya sürdüğü kavisli oyun monitöründen sonra 24 ila 28 inç boyuta ve düz ekran tasarımına sahip Odyssey monitör seçeneklerini de satışa sunuyor. 
 
Yeni ürün serisi, hiper-gerçekçi görüntü kalitesi, daha hızlı tepki seviyesi, kişiye özel ergonomi ve sezgisel kullanılabilirlik özellikleri ile geliyor. 
 
Bu en son özelliklerle birlikte, oyunseverler gerçek dünyaya ait renklerin yanı sıra PC ve konsollarıyla tam uyumlu, üst seviye keskinliğin ve tepki hızının keyfini sürebilecek. 
 
 Oyun endüstrisi dünya çapında büyümeye devam ederken Samsung Odyssey kısa bir süre içinde, aynı anda hem üst düzey görüntü kalitesi hem de yüksek performans arayan oyun tutkunları için ilk tercihlerden biri haline geldi. 
 
Son olarak daha geniş bir ürün yelpazesiyle sunulan yeni seri sayesinde, oyun tutkunları artık kişisel tercihlerini ve oyun ihtiyaçlarını karşılayabilen monitörlere sahip olabilecek. Samsung Electronics Görsel Ekranlardan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Hyesung Ha, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: 
 
“Oyun tutkusu paylaşılan deneyimler aracılığıyla dünyayı birbirine bağlarken farklı kesimlerden macera arayan herkesi yeni gerçekliklere taşıyarak bir araya getiriyor. 
 
Genişletilmiş Odyssey oyun monitörü serisi, turnuva zaferlerine imza atmak isteyen ya da yeni oyunlar keşfetme peşinde olan oyunseverler için bu deneyimleri zenginleştirecek ve yaygınlaştıracak.”
 

Samsung'un Odyssey oyun monitörü serisinin yeni üyeleri şöyle

 • Odyssey G7 28 inç (Model: G70A): Odyssey G7, oyun severler için büyüleyici bir görselliği yeni nesil performansla birleştiriyor. 
 
HDR400 ile birlikte 178 derecelik geniş izleme açısına sahip Ultra Yüksek Çözünürlüklü (UHD) panele sahip G7, muhteşem derinlik ve gerçeğe yakın ayrıntıları sunmak üzere daha yoğun bir kontrast seviyesinin yanında daha derin siyahlar ve daha parlak beyazlarıyla muhteşem bir renk dünyası ortaya çıkarıyor. 
 
4K çözünürlükte 144 Hz yenileme hızı, ultra düşük 1 ms tepki süresi, NVIDIA® G-SYNC® uyumluluğu ve AMD FreeSync Premium Pro özellikleriyle birlikte oyun tutkunları gerçeğe eş değer bir deneyim elde edecek. 
 
HDMI 2.1 uyumluluğu sayesinde, yalnızca PC'lerde değil, 4K çözünürlükte 120Hz desteğine sahip yeni nesil konsollarda da maksimum çözünürlük ve yenileme hızları sunabilen G7, tüm oyunlarda yüksek kaliteli bir uyum vaat ediyor. 
 
G7'nin imza niteliğindeki CoreSync tasarımı, oyunlardaki renkleri ekranın dışına, oyuncuların gerçek dünyasına taşıyarak, kişisel bir dokunuşa sahip sürükleyici bir oyun deneyimi sunuyor. 
 
• Odyssey G5 27 inç (Model: G50A): Odyssey G5, oyunları hem PC'de hem de yeni nesil oyun konsollarında üst seviyede deneyimlemek isteyen oyun tutkunları için mükemmel bir seçenek. 
 
Aynı zamanda 1 ms tepki süresi sunan 165 Hz yenileme hızına sahip Quad High Definition (QHD) panelin yanında hayranlık uyandıran grafikler sunabilen HDR10'a sahip ilk Odyssey monitör olma özelliğine sahip.
 
 G-SYNC Uyumluluğu ve AMD FreeSync Premium özellikleri rekabeti kesintisiz yaşamak isteyen oyun tutkunları için performansı üst seviyeye taşıyor. 
 
Yüksekliği ayarlanabilen standı sayesinde, oyun tutkunları monitörün eğim verilebilen, çevrilip döndürülebilen özelliği ile tamamen ergonomik bir düzende saatler boyu ve konforlu bir biçimde oyun oynayabilecek. 
 
• Odyssey G3 27 inç ve 24 inç (Model: G30A): Odyssey G3, oyun temposunu yükseltmek için erişilebilir bir seçenek arayan tüm oyuncular için ideal. 
 
144Hz’lik hızlı yenileme süresi ve 1ms (MPRT) tepki süresiyle, temposu yüksek aksiyon ve ekran üzeri hızlı performans sunan neredeyse anlık piksel değişimi sunuyor. 
 
AMD FreeSync Premium, kesintisiz oyun için pürüzsüz hareket akışı sağlayarak, oyun tutkunlarının oyunu geliştiricilerinin hayal ettiği şekilde görüntülemesini sağlıyor. 
 
G3 monitör yüksekliği ayarlanabilen bir standa sahip. Böylece oyunseverlerin hem sürükleyici hem de konforlu bir oyun deneyimi yaşamasına olanak tanıyor. 
 
 Samsung G70A ve G50A Odyssey oyun monitörleri aynı zamanda, oyun oynarken ya da içerik üretirken gerçekleşen her etkileşimi en iyi şekilde yansıtmak üzere sezgisel çoklu görev özellikleri içeriyor. Monitörlerden her biri, çoklu görev için birden fazla çoklu yönetim aracına sahip. 
 
Kullanıcılar, Resim Yanında Resim (PBP) özelliği ile aynı anda kolayca oyun oynayabiliyor, içerik seyredebiliyor, sohbet edebiliyor ya da esnek özelleştirme ile Resim İçinde Resim (PIP) özelliğini kullanarak sanal bir ikinci ekran oluşturabiliyor. 
 
Easy Setting Box ile oyunseverler, çoklu görev özelliklerinin iyileştirilmesi amacıyla optimize edilmiş olan bölünmüş pencerelerle tek bir monitörde birden fazla ekranı rahatlıkla yönetebiliyor. 
 
Böylece oyun tutkunları artık en sevdikleri kanalı izlemek ile oyun oynamak arasında bir tercih yapmak zorunda kalmıyor. 
 

Ayrıca, Auto Source Switch+ ile oyunseverler birden fazla girişle uğraşmak zorunda kalmadan içeriklerine ulaşabiliyor. Kullanıcılar, PC'lerini veya konsolu açtığında monitör aktif olan girişi anında tanıyıp geçiş yapabiliyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad