Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Sony SRS-NB10 kablosuz boyun bandı hoparlörü beğeniye sunuyor

Tam aralıklı bir hoparlör ünitesi ile yüksek kaliteli sesi deneyimlerken, Hassas Ses Algılama Teknolojisi sayesinde ortam gürültülü olsa dahi sesiniz net duyuluyor.
 

Sony, yeni kablosuz boyun bandı hoparlörü SRS-NB10 ile evden çalışmayı daha da kolaylaştırmayı hedefliyor. 

 
Omuzlarınızın üzerine rahatça yerleşecek şekilde tasarlanan SRS-NB10, telekonferanslar yapabilmenize, müzik dinlemenize ve gün boyu rahatlıkla kullanabilmenize olanak sağlıyor.  


 
Net duyun 
İster evden ister ofisten çalışıyor olalım, online toplantılarımızda çoğu kez dikkat dağıtan ya da ortadan kaldırmak istediğimiz arka plan gürültüleriyle baş etmek zorunda kalırız. 
 

 Sony SRS-NB10 kablosuz boyun bandı hoparlörünün özellikleri

 
SRS-NB10, çevrimiçi telekonferanslar için ideal tasarımıyla her toplantıyı zahmetsiz ve konforlu hale getiriyor. SRS-NB10, sesin sadece sizin kulaklarınıza göre optimize edilmesini sağlamak üzere yukarı doğru açılandırılmış tam aralıklı bir hoparlör ünitesine sahiptir. 
 
Ünitenin arkasına yerleştirilmiş pasif radyatör, sesin dengeli olmasını sağlamak için bası güçlendirir. SRS-NB10, önemli görüşmelerinizde çevrenizde ne olursa olsun, Hassas Ses Algılama Teknolojisi ile sesiniz her zaman net bir şekilde duyulur. 
 
Gelişmiş ses sinyali işleme teknolojisi sayesinde bir araya gelen iki yüksek kaliteli sesi hüzmeleyen mikrofonu, paraziti ve yankıyı en aza indirir ve görüşmedeki kişi veya kişilere kristal netliğinde ses kalitesi sunar. 
 
Bunun yanı sıra telekonferanstayken MIC Mute (Mikrofon Sessiz) düğmesine sayesinde tek tıkla mikrofonunuzu kolayca kontrol edebilirsiniz .
 
Aynı zamanda ses seviyesini de kolayca ayarlayabilirsiniz; size en rahat hissettiren ses seviyesini elde etmek için SRS-NB10’un yan tarafındaki ses düğmelerine dokunmanız yeterlidir. 
 
Müzik dinlerken boyun bandının üzerindeki düğmeye doğrudan tıklayarak çalıp duraklatabilirsiniz.  
 
Gün boyu çalışın, gün boyu takın
SRS-NB10 yalnızca çalışmak için tasarlanmadı. Bu hafif ve rahat kablosuz boyun bandı hoparlör, boyuna tam oturur ve omuzlara yerleşir; böylelikle gün boyu, işiniz bittikten sonra bile takabilirsiniz. 
 
SRS-NB10’u günün ilk toplantısından başlayıp akşam yemeğini hazırlarken müzik dinlemek üzere tüm gün konforlu şekilde kullanmanız mümkündür. 
 
Arkadaki esnek boyun bandı sayesinde mükemmel uyumu bulabilirsiniz. Ayrıca, açık kulak stili hem görüşmeleri dinlemenizi hem de çevrenizde olan bitenden haberdar olmanızı sağlar.  
 
Güçlü ve pratik 
SRS-NB10, gün boyu iş görüşmelerine, müzik çalma listelerine, TV programlarına vb. hazırdır. 20 saate varan pil ömrüyle , ne kadar çok online toplantıya katılmanız gerekirse gereksin durmadan devam etmeye hazır olursunuz. Şarjınız azalırsa 10 dakikalık hızlı şarj size bir saat daha kullanma süresi sağlar.
 
The SRS-NB10 aynı zamanda USB Type-C ® ile uyumludur. SRS-NB10’da ayrıca Çoklu Bağlantı özelliği de bulunur; yani dizüstü bilgisayarınız ve akıllı telefonunuz gibi iki cihazı aynı anda bağlayabilirsiniz. 
 
 Akıllı telefonunuzda müzik dinlerken dizüstü bilgisayarınızdan bir iş araması gelirse sadece boyun bandının sol tarafındaki Play/Call (Çalma/Görüşme) düğmesine bir kez tıklayarak aramaya yanıt verebilirsiniz. 
 
Görüşme bittikten sonra tekrar favori çalma listenize dönülür, yeniden bağlanmanıza gerek yoktur. 
 
 IPX4 sınıfı sıçramalara karşı korumalı tasarım sayesinde yüz yıkamak gibi günlük faaliyetlerinizi yaparken dahi, favori programlarınızın ve şarkılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Bu boyun bandı hoparlör, düşük ses seviyesinde bile net bir ses deneyimi sunar. 
 
TV’nize , akıllı telefonunuza ya da müzik çalarınıza Bluetooth® teknolojisiyle bağlayın ve komşularınızı, ev arkadaşlarınızı veya diğer aile üyelerini rahatsız etmeden favori filmlerinizin, programlarınızın ve çalma listelerinizin keyfini çıkarın.  
Zarif tasarım  
SRS-NB10, aynı zamanda görüntülü görüşmelerde size şıklık katacaktır. Yüksek kaliteli bir kumaş kaplama ile zarif ve sade tasarıma sahiptir. Kumaş kaplı hoparlörler, boyun bandına birinci sınıf bir görünüm ve his kazandırır. 
 


SRS-NB10, ev-ofisinizin dekoruna uyum sağlamak üzere koyu gri ve beyaz renk seçenekleri ile sunulmaktadır. SRS-NB10 şık olmakla kalmaz, aynı zamanda çevrecidir. 
 
Sony’nin ürün uygulamalarının çevreye etkisini azaltma kararlılığını yansıtacak şekilde, SRS-NB10’un ambalaj malzemesinde %10’un altında plastik kullanılmıştır.

Top Post Ad

Below Post Ad