Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Windows Server 2022 Sertifikasına Sahip Fujitsu PRIMERGY Sunucuları

Fujitsu PRIMERGY sunucuları artık veri merkezlerinin özü olan Windows Server 2022 sertifikalı. 


Yeni Windows Server'deki en son yenilikler arasında gelişmiş çok katmanlı güvenlik ve daha güvenli uzaktan çalışma özellikleri bulunuyor. 
 
Fujitsu'nun PRIMERGY sunucuları sayesinde kullanıcılar daha güçlü güvenlik seviyelerinin yanı sıra artan esneklik, verimlilik ve üretkenlikten yararlanabilecek ve uygulamaları modernize etmek veya diğer BT geçiş planlarını güvenle uygulamak için esnek bir platforma sahip olabilecekler. 
 


Dünyanın en popüler sunucu işletim sistemi 
Windows Server, kritik hizmetler ve uygulamalar için tercih edilen sunucu işletim sistemi platformu olarak dijital dünyanın güvenle çalışmaya devam etmesini sağlıyor. 
 
Veri merkezi pazarındaki konumu, Microsoft’un sunucu işletim sisteminin en yeni sürümü, veri merkezi yöneticileri ve BT strateji uzmanlarının inovasyon takviminde önemli bir kilometre taşı anlamına geliyor.  
 
Artan siber güvenlik tehditlerini ele alıyor 
Giderek artan siber tehditler ve olayların hızla artan etkisi ile güvenlik, BT liderleri için en önemli önceliklerden biri haline geldi. 
 
Fujitsu PRIMERGY sunucusu ve Windows Server 2022; Güvenli Çekirdek Sunucu (Secured-Core), Güvenli Bağlantı ve Platform Ürün Yazılım Esnekliği (PFR) gibi yepyeni güvenlik özelliklerini içeriyor. 
 
Secured-Core sunucu, tehditlere karşı güçlü koruma elementlerini bir araya getiriyor ve donanım, aygıt yazılımı ve işletim sistemi genelinde çok katmanlı güvenlik sağlıyor. 
 
Güvenli bağlantı (Secured-connectivity), veri geçişi aşamasına ek bir güvenlik katmanı daha ekliyor. PFR sayesinde sistem platform aygıt yazılımını koruyup, hasarı tespit ederek sistemin en son bilinen iyi durumuna geri yükleyebiliyor. 
 
Daha güvenli uzaktan çalışma imkanı 
 
Her yerden çalışabilmek günümüzde birçok işletme için çok önemli bir faktör haline geldi. Her şeyden önce, şirket verilerinin ve uygulamalarının güvenliği en önemli öncelik. 
 
BT yöneticileri, Windows Sunucu Uzaktan Erişim Masaüstü Uygulaması sayesinde, kullanıcıların uygulamalarına ve masaüstlerine her yerden kolayca erişebiliyorlar. Platform, sanallaştırılmış uygulamalara daha güvenli erişim, uzaktan masaüstü erişimi ve basitleştirilmiş yönetim sunuyor. 
 
Fujitsu'nun entegre Uzaktan Yönetim Denetleyicisi (integrated Remote Management Controller - iRMC) ve Altyapı Yöneticisi Yazılımı (Infrastructure Manager Software - IMS) sayesinde BT liderleri, entegre bir görünüm ve merkezi kontrol elde etmek için veri merkezlerine istedikleri zaman erişebiliyor. 
 
Fujitsu Ürün Satışı Avrupa Başkan Yardımcısı ve Başkanı Christian Leutner konuyla ilgili şunları söylüyor: “Veri odaklı dönüşüm müşterilere yeni zorluklar sunarak ilerlemeye devam ediyor. Daha fazla veri işlenmeli, daha fazla uygulama ve hizmet mevcut olmalı ve düzgün çalışmalıdır. 
 
Windows Server 2022 ve Fujitsu PRIMERGY sunucuları ile kullanıcılar, daha fazla güvenlik ve daha iyi sistem performansı ile mükemmel bir uyum sağlıyor. 
 
Kanıtlanmış güvenilirlikleri ile kullanıcıları tarafından büyük saygı duyulan Fujitsu PRIMERGY sunucuları ile Windows Server 2022'deki önemli yeni özelliklerin birleşimi, müşterilere bugünün ve yarının iş yükleri ve iş ihtiyaçları için güvenli, geleceğe hazır bir ortam sunuyor.”
 

Fujitsu PRIMERGY gelişimi

Fujitsu x86 ürün grubu 1, kurumsal veri merkezleri için iki yeni PRIMERGY RX sunucusu, yepyeni bir GPU ile hızlandırılan PRIMERGY GX serisi sunucu ve gelişmiş PRIMERGY CX400 kasa (2U) ile iki güçlü bilgi işlem nodu içeriyor. 
 
Yeni PRIMERGY 3. nesil Intel® Xeon® ölçeklenebilir işlemciler ve yüksek hızlı RAM ile donatılmıştır. Bu, Intel® Optane™ 200 Serisi kalıcı bellek, gelişmiş grafikler ve çığır açan iş yükü hızlandırma sağlayan yeni EDSFF depolama ortamı gibi sisteme özgü teknolojik gelişimler içeriyor.
 
Bu sayede, ortamlar arası entegrasyon, mesajlaşma ve sanallaştırma, veri tabanları ve grafik gibi yoğun iş yükleri, güncelleştirilmiş arka uç altyapısıyla kolayca çözülüyor.
 
İş açısından kritik iş yüklerini destekleyen ve uygulama yazılımcılarının hızını artıran platform özellikleri Microsoft'un ürün pazarlama müdürü Vijay Kumar konuyla ilgili şunları söyledi: 
 
“Müşterilerimiz büyük ölçekli ve dağıtılmış uygulamaları çalıştırmak için Windows Server'ı kullanıyor. Sonuç olarak, Microsoft iş açısından kritik iş yüklerine yönelik desteği geliştiren platform özellikleri ve araçları sunmaya odaklanmıştır. 
 
Windows Server 2022, gelişmiş çok katmanlı güvenlik, Azure ve Windows kapsayıcılarına sahip hibrit yetenekler gibi çeşitli platform yeniliklerini barındırıyor." 
 
Fiyatlandırma ve kullanılabilirlik 
İlk Windows Sunucusu 2022 sertifikalı PRIMERGY sunucuları Ekim ayının başından itibaren sipariş edilebilir. Fiyatlandırma, özelliklere ve bölgeye bağlı değişiklik gösterebilmektedir.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad