Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Teknosa TeknoClub ile teknoloji alışverişi kazandırıyor

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, yeni sadakat programı TeknoClub üyelerine ‘harcadıkça kazan’ kampanyası ile avantajlı seçenekler sunuyor. 
 

 Sabancı Holding iştiraklerinden Teknosa, TeknoClub’a üye olanlara doğum gününe özel ve 3’üncü parti markalarda geçerli indirimler, ücretsiz kargo, çağrı merkezi ve servis hizmetlerinde önceliklerin yanı sıra farklı ayrıcalıklar ve avantajlı kampanya fırsatları sunmaya devam ediyor. 
 


8-11 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak “harcadıkça kazan” kampanyası, TeknoClub üyelerinin farklı ihtiyaçlarına cevap veriyor. 
 
Kampanya kapsamında 500 ile 2000 lira arası yapacağınız alışverişlerde, Preo bluetooth hoparlör veya Preo 3’ü 1 arada blender mikser sete sadece 129 liraya sahip olmanız mümkün. 
 
2000 ile 6000 lira arası yapılacak alışverişlerde ise JBL bluetooth hoparlör veya Tefal ızgara ve tost makinesi 399 liralık avantajlı fiyatla satışa sunuluyor. 
 
6000 lira ve üzeri alışverişlerde de ihtiyaca göre satış fiyatı 2499 TL olan Viomi sarjlı süpürge veya 1599 TL değerindeki TCL L7 akıllı telefon 1199 liradan sizi bekliyor. 
 
Teknosa, İstanbul Coffee Festival’de özel avantajlar sunuyor Teknosa ayrıca Maçka Küçükçiftlik Park’ta 7-10 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek İstanbul Coffee Festival’de de avantajlı fırsatlarını sürdürüyor. 
 
Kahve keyfinin konser, atölye ve seminerlerle harmanlandığı festivale katılan Teknosa, espresso, filtre, Türk kahvesi makinelerinden kahve, süt köpürtücü ve kahve öğütücülerine kadar 42 farklı ürünü ziyaretçilerle buluşturuyor. Festival için özel kampanya ve fırsatlar sunan Teknosa’da kahve makinesi ve kahvelerde yüzde 50’ye varan indirim var. 
 
Ayrıca kahve makinesi alımlarında 1500 TL’ye varan indirim çeki fırsatı ve tüm tam otomatik espresso, manuel espresso, filtre kahve ve kapsül kahve makinesi yanında kahve hediyesi de Teknosa standını ziyaret eden kahve severleri bekliyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad