Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Sony’nin güncellenen Fotoğraf Makinesi Uzaktan SDK kontrolcüsü yeni uygulamaların kapısını açıyor

Sony, Fotoğraf Makinesi Uzaktan Yazılım Geliştirme Kiti’nin (Camera Remote SDK) güncellenmiş bir versiyonunu piyasaya sürüyor. 

 

Bu güncel versiyon, Alpha 7 IV ile uyumlu olmasının yanında Sony fotoğraf makinelerinin performansından yararlanılarak uygulama geliştiren üçüncü tarafları destekleyecek kilit özellikler içeriyor. 
 
Sony Europe BV Dijital Görüntüleme Direktörü Yasuo Baba konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi: "B2B tekliflerimizin genişlemesi, Sony'nin görüntüleme pazarındaki uzun vadeli vizyonunun ana unsurlarından biri. 


 
Orijinal Fotoğraf Makinesi Uzaktan SDK'mızın piyasaya sürülmesinden bu yana, bazı büyüleyici görüntüleme uygulamaları tasarlamak üzere inanılmaz heyecan verici müşterilerle çalıştık. Bu SDK'nın daha da geliştirilmesi konusunda kararlıyız ve müşteri geri bildirimlerine dayanarak işlevsellik eklemeye devam edeceğiz." 
 
 Ücretsiz olarak indirilebilen Fotoğraf Makinesi Uzaktan SDK Sürüm 1.05, özellikle e-ticaret, hızlı fotoğraf makinesi sistemleri ve içerik üretimi alanlarında önem taşıyan yeni özellikler sunuyor. 
 
Yeni 'Fotoğraf Çekimi Tamamlandı Bildirimi, sürekli çekim durumlarında daha fazla verimlilik elde etmeyi sağlıyor. 'Netleme ve Zum Ön Ayarı' özelliği ise müşterilerden gelen yoğun talep üzerine eklenen yeni özelliklerden bir diğeri. 
 
 Çekilen tüm içeriklerin transferi amacıyla eklenen yeni uzaktan 'İçerik Aktarımı' modu, fotoğraf makinesi olduğu yerde dururken elde edilen sonuçların gözden geçirilebilmesini sağlıyor, dolayısıyla verimli bir iş akış sürecine katkıda bulunuyor. 
 
Yeni eklenen 'Zum Hızı’ özelliği de yakınlaştırma hızını uzaktan değiştirebilmeyi ve böylelikle görüntüyü daha hızlı yakalayabilmeyi sağlıyor. Hatalı işlem olasılığını en aza indirmek için geliştiriciler artık ‘İşlem Parçalarını Kilitle’ özelliğiyle fotoğraf makinesindeki donanım anahtarlarını da devre dışı bırakabiliyorlar.  
 

Fotoğraf Makinesi Uzaktan SDK (Camera Remote SDK) Uyumlu sony fotoğraf makineleri 

 
Hız, görüntü kalitesi, kompakt çözünürlük ve geniş lens serisiyle büyük beğeni toplayan Sony aynasız full frame (35mm) fotoğraf makineleri, pazarın lideri olarak konumlanıyor. 
 
Fotoğraf Makinesi Uzaktan SDK (Camera Remote SDK), Sony’nin fotoğraf makinesi ürün gamı içerisinde yer alan pek çok makinenin kontrolü için kullanılabiliyor. Uyumlu kameraların tam listesine buradan ulaşabilirsiniz. 
 
Bu fotoğraf makinelerinin tümü, Sony’nin 12 ila 61 MP çözünürlük sunan ünlü Exmor R™ ve Exmor RS™ CMOS görüntü sensörlerine, aynı zamanda Sony’nin BIONZTM görüntü işleme motorlarına sahip ve 60’ın üzerinde E-mount lensle kullanılabiliyorlar. 
 

Fotoğraf Makinesi Uzaktan SDK Hakkında 

 
Fotoğraf Makinesi Uzaktan SDK, kullanıcının fotoğraf makinesi ayarlarını değiştirmekten uzaktan deklanşör kontrolüne ve canlı görüntü izlemeye kadar birçok işlevi bir bilgisayar üzerinden uzaktan gerçekleştirebilmesine olanak tanıyor. 
 
Bu SDK ile yazılım geliştiriciler, Sony’nin hassas boyutlu drone ve hızlı fotoğraf makinesi sistemlerinden tıp, eğitim, idari yönetim ve e-ticaret işlevleri için üretilmiş profesyonel ekipmanlarına kadar pek çok ürünüyle entegre olarak çalıştırabilecekleri uygulamalar tasarlayabilirler.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad