Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Time dergisi, Galaxy Z Flip3 5G’yi 2021’in en iyi 100 buluşundan biri seçti

Samsung’un katlanabilir cihazlar alanındaki inovasyon başarısı, dünyaca ünlü Time dergisi tarafından tescillendi. 
 

Samsung Galaxy Z Flip3 5G, TIME dergisinin 2021’in çığır açan icatlarına yer verdiği "2021'in En İyi 100 Buluşu" listesine girdi. 
 
Telefon üreticileri, akıllı telefon çağından önce tuşlu telefonlardan katlanabilir ve kaydırma özellikli telefonlara, eksiksiz QWERTY klavyelere sahip telefonlara kadar birçok farklı telefon stil ve tasarımı denedi. 
 
O dönemde katlanabilir telefonlar, cebe sığan kompakt yapıları ve daha fazla özellik sunabilmek için genişletilebilen tasarımlarıyla tüketicilerin kalbini çalmayı başardı. 


 
Samsung, bu katlanabilir inovasyon ruhunu canlı tutarak bugün akıllı telefonun gücünü taşınabilirlik ve katlanabilir stille birleştiren yeni nesil mobil cihazlar geliştirmek için yoğun çalışmalar yürütüyor. 
 
Samsung’un tüketicilerin ve teknoloji tutkunlarının ilgi ve beğenisi ile karşılaşan en yeni modeli Galaxy Z FIip3 5G; sunduğu inovasyon, teknolojik olgunluk, dayanıklılık ve stili ile TIME Dergisi’nin dünyanın her yerinden 2021’in diğer çığır açan icatlarına yer verdiği "2021'in En İyi 100 Buluşu" listesine girmeyi başardı. 
 
Galaxy Z FIip3 5G’nin bu listede yer alması, Samsung'un üç nesil katlanabilir inovasyondan sonra elde ettiği bir başarı oldu. TIME Dergisi, Galaxy Z FIip3 ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: 
 
“Geçtiğimiz yıllarda üreticiler, akıllı telefonların işlevselliğini 2000’li yıllardaki kapaklı cep telefonların taşınabilirliği ile birleştirmeye çalıştı ancak orta düzey sonuçlar ortaya çıktı. Samsung ise Galaxy Z FIip3 ile sonunda bu birleşimi tam olarak gerçekleştirdi. 
 
Galaxy Z Flip 20 yıl öncekiler kadar kompakt bir cihaz, ancak telefonu açtığınızda küçük bir ekran ve fiziksel tuş takımı yerine canlı bir 6,7 inç ekranla karşılaşıyorsunuz. 
 
Ön kapakta yer alan başka bir ekran sayesinde de cihaz katlanmış durumdayken mesajlarınıza ya da çağrılarınıza kolayca erişebiliyorsunuz.” 
 
 TIME Dergisi’nin Galaxy Z Flip3 5G hakkındaki değerlendirmesine https://time.com/collection/best-inventions-2021/6112624/z-flip3/ adresinden ulaşabilirsiniz. 
 
Yepyeni özellikleri ile akıllı telefon deneyimini değiştiriyor 
Eller serbest Esnek moddan içerik oluşturma şeklini değiştiren çarpıcı 12 MP kameraya, eskisinden dört kat daha büyük yeniden tasarlanmış ve telefonunuzu açmadan hareket halindeyken daha fazla mesaj ve bildirim görmenizi sağlayan Kapak Ekranına kadar birçok özelliğiyle Galaxy Z Flip3 5G, akıllı telefonlarla çalışma, kendinizi ifade etme ve yaratıcı olma biçiminizi değiştiriyor. 
 
Dolby Atmos destekli hoparlörler, Dinamik AMOLED 2X Ekran ve telefonu katlama şeklinize uyum sağlayan duyarlı bir UX ile Galaxy Z Flip3, şimdiye kadar diğer cihazlarda görülmemiş eğlence olanakları sunuyor. 
 
Böylece en sevdiğiniz hikâyelerin, oyunların veya görüntülü aramaların keyfini çıkarabiliyorsunuz. 
 
Suya dayanıklı IPX8 derecesine sahip ilk katlanabilir telefon oluşu, Galaxy Z Flip3’ü daha da pratik hale getiriyor. Bu özelliklerin tamamı, cebinize sığacak kadar kompakt, ikonik bir tasarımda birleşiyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad