Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

FilmBox Ekranlarında Yeni Yıl Prömiyerleri

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, etkileyici öyküleri, dünya yıldızları ile buluşturan filmleriyle sinema keyfini ekranlarınıza getiriyor. 
 

Yeni yılın ilk ayında birbirinden güzel filmlerin TV prömiyerlerini FilmBox ekranlarında izleyebilirsiniz. 
 
Seni Seviyorum Berlin (Berlin, I Love You) – 8 Ocak Cumartesi, Saat: 21:30 
Keira Knightley, Hellen Mirren, Jim Sturgess, Luke Wilson, Mickey Rourke gibi yıldızlar, Almanya’nın en heyecan verici kenti Berlin’de geçen 10 aşk hikayesini anlatan bu filmde bir araya geliyor. Seni Seviyorum Berlin; Paris, Je t'aime, New York, I Love You ve Rio Eu Te Amo gibi aşk şehirleri serisinin en yeni bölümü. 
 
Cayman'da Hayat (Cayman Went) – 10 Ocak Pazartesi, Saat: 19:40 
TV prömiyerini izleyeceğimiz diğer film, Cayman Brac'ın tuhaf, sevimli sakinleri ve yerel dalış topluluğuyla vakit geçirmek zorunda kalınca, hayatı yeni bir anlam kazanan yorgun Hollywood sualtı aksiyon yıldızı Josh Anders'ın öyküsünü anlatıyor.
 
İkinci Hayat (Deuxième Vie) – 12 Ocak Çarşamba, Saat: 19:50 
İlginç bir zamanda yolculuk öyküsü anlatan Fransız filmi, 1982 Dünya Futbol Şampiyonası’nda Fransa– Almanya maçı ile başlıyor. Fransa maçı kaybetmesi ülke genelinde üzüntüye yol açıyor. 30 yaşında olmasına rağmen hala olgunlaşamamış olan Vincent, Laura birlikte bir aile kurmayı önerdiğinde bir türlü karar veremiyor. 
 
Aynı akşam Vincent bir araba kazası geçiriyor ve bu onu 1998 yılının 12 Temmuzuna, 1998 Dünya Futbol Şampiyonası’nın efsanevi Fransa Brezilya maçının bir gece öncesine gönderiyor. Artık Vincent yeni bir dünyadadır: Jacques Chirac cumhurbaşkanıdır ve her yerde internet kafeler vardır. 
 
Ayrıca Sonia ile evlidir, bir kızı ve bir oğlu vardır; önemli bir şirketin de yöneticisidir. Nasıl Kaçtım? (How I Got Lost) – 14 Ocak Cuma, Saat: 19:55 İzleyeceğimiz dördüncü TV prömiyeri, boylarını aşan olayların ortasında kalan iki arkadaşın öyküsünü anlatıyor. Andrew, yetenekli ama görünüşe göre kaybedecek bir şeyi olmayan biridir. Wall Street'te simsarlık yapmak için profesyonel görünmeye çalışmaktadır. 
 
Kalbi kırık spor yazarı dostu Jake, arkadaşının yarattığı karmaşayı temizlemek için elinden gelenin en iyisini yapar, ta ki kaprisli eski sevgilisi Sarah ile yeniden karşılaşana kadar.  
 
En Umut Veren Kadın Oyuncu (Meilleur Espoir Féminin) – 20 Ocak Perşembe, Saat: 18:15 
 
Mükemmel peruğuyla orta yaşlı, şık bir beyefendi olan Yvon Rance, doğuştan kuafördür ve doğduğu yer Britanya'da yaşlı kadınlardan oluşan müşterileriyle huzur içinde yaşamaktadır. 
 
Ama onun asıl şaheseri, yaşamının anlamı, on sekiz yaşına kadar tek başına büyüttüğü ve büyük bir kuaför salonunun yöneticisi olarak hayal ettiği, tek kızı Laetitia’dır. Ancak Laetitia’nın hayatıyla ilgili başka planları vardır. 
 
Filmlerde oynamak için gizlice seçmelere katılır ve bir başrole seçilir. Artık hayatı değişmek üzeredir ve bu, babası için gerçek bir felakettir! 
 
FilmBox izlemek isteyen sinemaseverler, seçkin TV platformları, Vodafone TV Kanal 15, KabloTV Kanal 336 ve D-Smart Kanal 19 üzerinden kanala ulaşabiliyor. 
 
FilmBox içeriklerine ayrıca, www.filmbox.com websitesi ve FilmBox+ uygulaması kullanılarak bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor. 
 
SPI International, FilmBox'un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. FilmBox Extra, ağırlıklı olarak aksiyon ve gerilim türü filmleri ekranlara getiriyor. 
 
SPI International kanalları arasında ayrıca canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor. 
 

SPI International Hakkında:  

SPI International, 6 kıtada 42 televizyon kanalı ve dijital servisleriyle faaliyet gösteren 90 milyon aboneye sahip global bir medya şirketidir. 
 
28 yıl önce kurulan SPI, TV ve yayıncılık endüstrisinde çok güçlü bir deneyime sahiptir. Şirket, Polonya, Çekya, Romanya, Sırbistan, Hollanda ve Rusya gibi önemli Avrupa pazarlaı başta olmak üzere, Doğu ve Orta Avrupa, Batı Avrupa, BDT ve Eski-Yugoslavya bölgelerinde çeşitli ücretli ve ücretsiz TV kanallarının operatörlüğünü üstlenmektedir. 
 
Faaliyet gösterdiği ülkelerde lider film tedarikçileri olan SPI’ın, film servislerinde amiral markası FilmBox’tur. SPI Group, FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi gibi, izleyicilerin evlerinde aşina oldukları köklü markaları ve farklı tematik kanalların yanı sıra, dijital yayın servislerini de bünyesinde birleştirmektedir. 
 
SPI aynı zamanda dünya genelinde 4K/Ultra HD içeriğin de en büyük toplayıcılarından biri konumunda yer almaktadır. internete bağlanabilen herhangi bir cihaz ile büyük global medya sağlayıcılar ve yerel OTT sağlayıcılar üzerinden abonelerine 4K/UHD programları da dahil olmak üzere, TV kanalları ve tüm film arşivine ulaşma imkanı sağlıyor. 
 
Yakın zamanda Hollanda’nın en büyük premium film servislerinden Film1’ın 4 kanalını ve dijital servislerini de portföyüne ekleyen SPI, büyüme ivmesini tüm hızıyla sürdürmektedir. SPI markaları, operatör iş birlikleri, platform ortaklıkları ve şirketin kendi dijital ürünleriyle dünya genelinde milyonlarca eve ulaşmaktadır. 
 
Dünya çapında 700’den fazla operatörle iş birliği bulunan SPI, gelişmiş teknolojisi sayesinde abonelerinde düzenli yayınlarına ve seç-izle içeriklerine ulaşma imkanı sunmaktadır ve bunun yanı sıra SPI’ın FilmBox+ servisi de bir milyonun üzerinde aboneye sahiptir. 
 
Şirketin yakın dönemde lansmanını gerçekleştirdiği dijital kanalı ‘Dizi’ en iyi Türk dizilerinin dünya genelinde izleyicilerle buluşmasına önderlik etmektedir.
Full eş

 
 Bunun yanı sıra SPI Hollanda’da, dört düzenli yayın kanalı ve seç-izle servisi de dahil olmak üzere, Film 1 premium film servislerinin de marka hakkının sahibidir. 
 
Dünya lideri film tedarikçisi ve televizyon programcısı kimliği ile, 25 yılı aşkın bir süredir uluslararası pazarda itibar sahibi olan SPI International, büyük lisans tedarikçileri iş birliğiyle yüksek talepli ilgi çekici içerikler sağlar.

Top Post Ad

Below Post Ad