Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Western Digital Daha Fazla Oyuncuya Oyun Donanımlarını Yükseltmeleri İçin İlham Veriyor

Oyun dünyaları daha sürükleyici hale geldikçe ve sistemlere daha fazla talep yükledikçe oyuncular donanımlarını grafiksel açıdan güçlü oyunlar için optimize etmenin ve gelecekteki güncellemeler ve indirilebilir içerikler için depolama alanı eklemenin yollarını arıyor. 
 

Western Digital, bilgisayar oyuncularının en iyi şekilde performans göstermelerine yardımcı olmak için WD_BLACK™ portföyüne en son eklenen WD_BLACK™ SN770 NVMe™ SSD'yi pazara sundu. 
 


Yeni sürücü, önceki nesle göre maksimum hızda %40'a varan daha hızlı performans ve %20'ye varan daha fazla güç verimliliği sunarak, oyun bilgisayarı donanımlarını daha yüksek hızla birlikte daha uzun oyun deneyimiyle de besliyor. 
 
WD_BLACK SN770 NVMe SSD, oyun içi yanıt hızını artırmak, takılmaları en aza indirgemek ve oyuncuların görebileceği ve hissedebileceği şekilde bir performans artışı için sorunsuz veri akışı sağlamak üzere 5,150 MB/sn2 ye varan (yalnızca 1 TB ve 2 TB modellerde) ultra yüksek okuma hızları sunan bir PCIe® Gen4 arayüzüne3 sahip. 
 
Sürücü, Gen4’e geçiş yapmak ve aynı zamanda Gen3 sistemleriyle de geriye dönük şekilde uyumlu olmak isteyen oyuncular için erişilebilir bir seçenek. 
 
Ayrıca bilgisayar oyunları için özel olarak tasarlandığından, kendi bilgisayarlarını kendilerini toplayanlar ve oyun deneyimlerini yükseltmek isteyen uzun süreli oyuncular için ideal bir çözüm.  
 
Yeni sürücünün temel özellikleri şunları içeriyor: 
 
• Hızlı oyun yükleme süreleri için 5,150 MB/s 3 ye varan (yalnızca  TB ve 2 TB modeller) inanılmaz hızlı, sıralı okuma hızları 
• Sürücünün modern anakartlar ve dizüstü bilgisayarlarla PCIe Gen4 uyumluluğu sayesinde sorunsuz veri akışı ve minimum oyun içi takılma2 
 
•Gelişmiş termal yönetimi ve önceki nesil dahili NVMe SSD1'lere göre %20 artırılmış güç verimliliği sayesinde maksimum hızda sürekli performans Western Digital Türkiye Ülke Müdürü Arkın Balıkçıoğlu “Daha fazla oyuncu PCIe Gen4 sistemlerine geçiş yapmak istediğinden, bilgisayar oyunları sevenlerin oyun donanımlarını yükseltmek için güvenilir ve yüksek performanslı çözümlere itiyaçları olduğuna inanıyoruz” dedi ve ekledi: 
 
“Yeni WD_BLACK SNN770 NVMe SSD, Gen4 teknolojisini daha erişilebilir yaparak daha fazla oyuncunun oyuna daha hızlı girmesini ve oyun deneyimlerini iyileştirmesini ağlıyor.” 
 
WD_BLACK SN770 NVMe SSD bugünden itibaren Western Digital'in online mağazasında ve seçilmiş perakendeciler ile bayilerden 975 - 4750 TL+KDV tavsiye edilen perakende fiyat aralığında satın alınabilir. Sürücü 250 GB, 500 GB, 1 TB ve 2 TB4 kapasitelerde mevcut.

Top Post Ad

Below Post Ad