Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Jamie Oliver’ın Yemek Kitabı Yarışması 24Kitchen’da Başlıyor

İngiltere'nin keşfedilmeyi bekleyen en iyi şefleri, hayatlarını değiştirecek ödülü kazanmak için yarışıyorlar. 
 

“Jamie Oliver’ın Yemek Kitabı Yarışması”, 1 Mayıs’tan itibaren her pazar akşamı saat 20.00’de 24Kitchen ekranlarında başlıyor. 
 
Birbirinden yetenekli 18 şef, mentörleri Jamie Oliver ile en başarılı tarifi bulmak ve tariflerini en özgün şekilde ifade edebilmek için kıyasıya mücadele edecekler. 


 
Yarışmanın kazananı dünyanın en tanınmış yayıncılarından Michael Joseph ile kendi yemek kitabını yayınlamak için bir anlaşma yapacak. 
 
 Her şefin hayali olan bu muhteşem ödülü kazanma yolculuğunda, dünyaca ünlü şef Jamie Oliver başarılı tarifler için en özel ipuçlarını paylaşırken; konsepte en uygun yemek takımlarını seçmek, kitaplarını çekici hale getirebilecek görselliği yaratmak, enerjilerini yaptıkları işe aktarabilmek ve en özgün cümlelerle kendilerini ifade edebilmek gibi önemli noktalarda da ekiplere rehberlik edecek. 
 
 “Jamie Oliver’ın Yemek Kitabı Yarışması”, 1 Mayıs’tan itibaren her pazar akşamı saat 20.00’de 24Kitchen ekranlarında. Dünyaca ünlü şefleri ve kaliteli içerikleriyle bir yemek kanalından çok daha fazlası olan 24Kitchen D-Smart, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izlenebiliyor.

Top Post Ad

Below Post Ad