Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TikTok, Eurovision 2022’nin resmi eğlence partneri oldu

Eurovision Şarkı Yarışması'nın organizatörü olan Avrupa Yayın Birliği (EBU), Mayıs ayındaki yarışmanın 66.'sı için TikTok'u “Resmi Eğlence partneri” olarak seçtiğini duyurdu. 
 

İtalya'nın Torino kentinde düzenlenecek yarışmaya 'Güzelliğin Sesi' temasıyla ilk kez ev sahipliği yapacak olan TikTok'un bir milyar kişiye ulaşan küresel topluluğu etkinliğin en önemli gücü olacak. 


 
Eğlence partneri olarak TikTok, kendi temel bileşenlerinden biri olan müzik başta olmak üzere sanatçıları, ülkeleri, etkinliğin kendisini ve tarihini kutlayarak Eurovision'un büyüsünü müziksever topluluğuna ulaştıracak.
 
TikTok, özel olarak oluşturulan çalma listeleri ve kamera arkası içeriklerini, platformun takipçileri ve içerik üreticileriyle buluşturacak. 
 
Bu sayede dünyanın en çok izlenen, sevilen ve kutlanan müzik etkinliklerinden biri olan Eurovision belki de tarhinin en yüksek etkileşiminlerinden birine erişecek. 
 
TikTok topluluğunun Eurovision’a olan ilgisi, sadece geçtiğimiz yıl #Eurovision2021 etiketinde 1,4 milyardan fazla video görüntülenmesi ve bugüne kadar 3,7 milyar #Eurovision videosu ile şaşırtıcı bir dikkate değer ölçüde arttı. 
 
TikTok topluluğu, milyonlarca videoda gözler önüne serilen yaratıcılık ve tutkularıyla, duydukları heyecanı ve başarılı performansları paylaşmak, yarışmaya katılan ülkelerini desteklemek için platformda yerlerini aldı. 
 
Eurovision’a katılan sanatçılar da hayranlarına ulaşmak için TikTok'u kullanarak onları yarışmanın kalbine taşıdı ve rekabet heyecanını paylaştı. 
 
Bu yıl, eğlence partnerliği aracılığıyla Eurovision takipçileri, provalarda dan Büyük Final'e kadar olan yolculuklarında sanatçılara daha da yakın olacak. Bu partnerlik TikTok topluluğuna, daha ilgi çekici ve daha derin bir Eurovision deneyimi sunacak.  
 
Yarı Finaller ve Büyük Final TikTok üzerinden yayınlanacak
1956'dan beri yarışmanın organizatörü olan Avrupa Yayın Birliği, Büyük Final’e bir aydan az bir süre kala, Yarı Final ve Büyük Final gösterilerinin, Eurovision hesabının yanı sıra TikTok üzerinden de benzersiz bir içerik formatında yayınlanmasını onayladı. 
 
10, 12 ve 14 Mayıs’ta yayınlanacak Yarı Finaller ve Büyük Final TikTok üzerinden izleneebilecek. 
 
TikTok topluluğu, Eurovision’a katılan sanatçıların yalnızca TikTok'ta yayınlanacak ilk provalarına ve sahne arkası içeriklerine de erişebilecek. Öte yandan Eurovision'u kutlayan ve tanıtan bir içerik merkezi kurulacak. 
 
Katılımcıların yer aldığı oynatma listeleri, TikTok'un ilgili sayfalarında yayınlanacak ve kullanıcıların kendi videolarını oluşturup paylaşmalarına olanak tanıyarak, yarışmanın ruhunu yalnızca TikTok topluluğunun deneyimleyebileceği bir şekilde hayata geçirilecek. 
 
Yarışma Torino'da dolu dizgin devam ederken Eurovision'ın TikTok hesabı günlük öne çıkan videoların yanı sıra sahne arkası içerikkleri de dahil olmak üzere, yarışma boyunca her gün özel içerikler paylaşacak. TikTok hayranları için özel, ulusal programlama önümüzdeki haftalarda açıklanacak.  
 
“Çok Heyecanlıyız” 
TikTok Avrupa Birliği Genel Müdürü Rich Waterworth eğlence partnerkliğine ilişkin duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirdi. “Eurovision'un büyüsünü ve müziğini bu yıl topluluğumuza paylaşmaktan heyecan duyuyoruz. 
 
TikTok eğlence ve yaratıcılığın merkezidir, Avrupa ve diğer bölgelerdeki içeri,k üreticilerimizin ve kullanıcılarımızın bu çok sevilen müzik ve kültür etkinliğini kucaklayacağını biliyorum. 
 
Hayranlara özel içerikler sunacağız, onları sahne arkasına alıp gösterinin kalbine yerleştireceğiz. Topluluğumuzun bu yıl Eurovision'dan nasıl ilham alacağını görmek için sabırsızlanıyoruz!” 
 
EBU’nun Eurovision Uygulayıcı Süpervizörü Martin Österdahl ise “TikTok'u 2022 Eurovision Şarkı Yarışması'nın Resmi Eğlence Partneri yapmaktan ve daha da özel ve ilgi çekici içerik oluşturmak için TikTok’la yakın çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. 
 
TikTok topluluğu geçen yıl Eurovision Şarkı Yarışmasını gerçekten benimsedi ve şimdi onlara dünyanın en büyük canlı müzik etkinliğine benzeri görülmemiş bir erişim sağlamayı ve yepyeni bir jenerasyona ilham vermeyi dört gözle bekliyoruz” dedi.
 
 #Eurovision2022 hashtag'i artık dünyanın dört bir yanındaki TikTok ve Eurovision hayranlarının yaratıcılıklarını sergilemeleri, dünyanın en büyük ve en sevilen şarkı yarışmasının heyecanını paylaşmak için yayında. TikTok'ta Torino için geri sayım başladı. Eurovision büyüsünün bir parçası olmak için @Eurovision'u takip edin.

Top Post Ad

Below Post Ad