Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Muud’da Nisan ayının zirvesi belli oldu

Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’un Nisan ayında en çok dinlenenler listesi açıklandı. 
 

Çeşitli sanatçılar tarafından seslendirilen Serdar Ortaç Şarkıları, Vol. 1 en çok dinlenen yerli albümler listesinde ilk sırada yer alırken, en çok dinlenen yerli single Uzi’nin seslendirdiği ‘Arasan da’ şarkısı oldu. 
 


Yabancılarda ise Camila Cabello’nun Familia albümü ve Måneskin – Beggin’ parçası dinlendi. Türk Telekom’un güncel ve zengin müzik arşiviyle dikkat çeken müzik platformu Muud’un Nisan ayında en çok dinlenen isimler ve albümler listesi belli oldu. 
 
Platformda en çok dinlenen yerli albümler kategorisinde ilk sırada Türk pop müziği önemli isimlerinden Serdat Ortaç’ın eserlerinin çeşitli sanatçılar tarafından yorumlandığı ‘Serdar Ortaç Şarkıları, Vol. 1’ albümü yer aldı. 
 
Albümde Serdar Ortaç’ın şarkılarını Türk müziğinin önemli sanatçılarından Derya Uluğ, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali ve Bengü gibi isimler seslendirdi.  
 
Uzi ‘Arasan da’ bir numarada 
Ardı ardına yayınladığı hit şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren rap müziğin parlayan yıldızı Uzi, ‘Arasan da’ parçası ile yerli single listesinde zirveye yerleşti.  
 
Yabancılarda zirve Måneskin’in 
Muud’un Nisan ayında en çok dinlenilen yabancı şarkılar kategorisinin bir numarası ise Måneskin – ‘Beggin’ şarkısı oldu. Nisan’da Camila Cabello, en çok dinlenen yabancı sanatçılar sıralamasında ilk sırada yer aldı. Yine Camila Cabello’nun Familia albümü yabancı albümler sıralamasında en çok dinlenen albüm olarak kaydedildi.  
 

Tags

Top Post Ad

Below Post Ad