Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Intel Monsters Reloaded 2022 espor turnuvası başladı

Monster Notebook ve Intel iş birliği ile düzenlenen Intel Monsters Reloaded 2022 Espor Turnuvası başladı. 
 

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Intel Monsters Reloaded'da Türkiye'den katılacak olan espor tutkunları CS: GO, FORTNITE ve PUBG turnuvalarında; Almanya ve Körfez Arap Ülkeleri'nden katılımcılar ise CS: GO turnuvasında yarışacak. 
 
Toplamda 565 bin TL ödül havuzuna sahip olan turnuvanın büyük CS: GO finali kasım ayında gerçekleşecek. 
 


Monster Notebook ve Intel iş birliği ile düzenlenen Intel Monsters Reloaded 2022 Espor Turnuvası başladı. Oyunculara yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar ve oyuncu ekipmanları sunan Monster Notebook, Intel partnerliği ile bu yıl üçüncüsünü düzenlediği espor turnuvasında oyun tutkunlarına ev sahipliği yapacak. 
 
Türkiye'de CS: GO, FORTNITE ve PUBG oyunlarıyla yarışacak olan oyuncular; Almanya ve Körfez Arap Ülkeleri'nde ise CS: GO oyunuyla turnuvaya katılım gösterecek. Haziranda başlayan turnuva kasım ayında Türkiye'de gerçekleşecek olan CS: GO finaliyle sona erecek. 
 
Oyun dünyasının yakından tanıdığı ünlü yayıncıların ve influencerların konuk olacağı Intel Monsters Reloaded 2022'de ödül havuzunun 565 bin TL olacağı duyuruldu. 
 
Turnuva hakkında detaylı bilgi almak ve katılım koşullarını öğrenmek için monsternotebook.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. 
 
Oyun bilgisayarı kategorisindeki ürünleriyle en çok tercih edilen bilgisayar markası olan Monster Notebook, geçen yıl düzenlediği Intel Monsters Reloaded espor etkinliğinin finallerini stüdyo ortamında oyun dünyasının sevilen isimleriyle birlikte 97 saat süren 40 Twitch ve YouTube yayını gerçekleştirerek 150 binden fazla espor ve oyun hayranını ağırlamıştı. 
 
Sosyal medya platformlarından yüzlerce paylaşım ve 4.2 milyon görüntülenme elde eden Intel Monsters Reloaded 2021, 300 bin TL'lik ödül havuzuyla katılımcılar tarafından büyük ilgi görmüştü. 
 
Monster Notebook Hakkında: Yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar ve oyuncu ekipmanları alanında faaliyet gösteren Monster Notebook ömür boyu ücretsiz bakım, oynayamadığın oyun olursa para iadesi, koşulsuz müşteri mutluluğu gibi taahhütlerle sektörde fark yaratıyor ve oyun severler tarafından tercih ediliyor. 
 
Türkiye’den çıkan bir dünya markası olma vizyonu doğrultusunda faaliyetlerine devam eden şirket, yurt dışı operasyonlarını Dubai ofisi, Lefkoşa ve Berlin mağazaları üzerinden yürütüyor.

Top Post Ad

Below Post Ad