Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Samsung Galaxy Z Flip 3, canlı yayındaki bağımsız katlama testinde rekor kırdı

Samsung Galaxy Z Flip 3, canlı yayındaki bağımsız katlama testinde rekor kırdı! 
 

Samsung’un yenilikçi tasarımıyla dikkat çeken, katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Flip 3 5G, Polonyalı teknoloji influenceri ve Youtuber Kuba Klawiter tarafından canlı yayında, 24 saat boyunca süren bir katlama testine tabi tutuldu. 
 


 892 bin Instagram takipçisine sahip Polonyalı teknoloji influencer’i Kuba Klawiter’ın uluslararası YouTube kanalı olan Mrkeybrd’de yayınlanan katlama testi, YouTuber’ın kendisi tarafından bağımsız bir şekilde gerçekleştirildi. 
 
Katlama testi, Galaxy Z Flip3’ün ekran dayanıklılığının daha gerçekçi bir biçimde değerlendirilebilmesi için makineler yerine farklı kişiler tarafından el ile yapıldı.  
 
Galaxy Z Flip3, tam 142 saat boyunca, 418.502 defa katlandı 
Test sonucunda dikkat çeken veriler ise şöyle oldu; Samsung Galaxy Z Flip3’ün aralıksız bir şekilde katlanma işlemine başlandığında; 142 saate kadar, 418.502 defa katlamaya dayanıklı olduğu tespit edildi. 
 
Test, 5 gün, 22 saat, 30 dakika sürdü. Bu süre boyunca Galaxy Z Flip3, 418.502 defa katlanabildi. 275.000 katlamada, cihaz yarı açık bir biçimde tozlu bir bölme içine kondu. 
 
Z Flip3’ün tozu uzak tutmak üzere özel olarak tasarlanan katlama sisteminin, toz tanelerinin cihazın içine girmesini önlediği görüldü.
 
 Galaxy Z serisi cihazlar 200.000’i aşkın katlama sayısına kadar güvenli kullanım için derece alırken, bu günde 100 defa katlanıp açıldığında beş yıllık bir kullanım süresi anlamına geliyor.

Top Post Ad

Below Post Ad