Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Sony Future Filmmaker Awards Kısa filmler için yeni büyük ödül programı açıklandı

Creo, yaratıcı mükemmelliğin geliştirilmesi için bir kapı aralayan, kısa filmler için yeni ve önemli yıllık ödül programı olan Sony Future Filmmaker Awards'ın lansmanını duyurdu. 
 

Sony'nin sponsor olduğu ve katılımı ücretsiz olan Sony Future Filmmaker Awards, hikaye anlatımına yeni bir bakış açısıyla dünyanın dört bir yanından orijinal sesleri yükseltmek için yola çıktı. 
 
Kısa listeye kalan otuz film yapımcısı, 22 Şubat 2023'te California Culver City'deki tarihi Sony Pictures stüdyosunda yer alan Cary Grant Tiyatrosu'nda gerçekleşecek Ödül töreni için Los Angeles'a uçmaya hak kazanacak. 


 
“Çevre” ve “Gelecek” formatları da dahil olmak üzere altı kategoriden kazananlar yapılacak törende açıklanacak. Kazananlar nakit ödüller ve bir dizi Sony Dijital Görüntüleme ekipmanı ile ödüllendirilecek. 
 
Kazananlar, ödüllü tiyatro, televizyon ve film yönetmeni Justin Chadwick'in başkanlık ettiği önde gelen isimlerden oluşan bir jüri tarafından seçilecek. 
 
 Ödül gecesinin ardından, 30 kişilik kısa listeye kalan tüm yarışmacılar, Sony Pictures yöneticileri ve alanlarındaki en iyi uzmanlar tarafından yönetilen iki günlük atölye çalışmalarına, gösterimlere ve panel tartışmalarına katılmaya hak kazanacak. 
 
Olağanüstü iki günlük program, satış konuşması yapmaktan hukuka, yetenek ajanslarıyla çalışmaya ve animasyon ve CGI dahil olmak üzere en son teknolojileri kullanmaya kadar çok çeşitli konuları kapsayacak. 
 
Bu paha biçilmez fırsat, film yapımcılarına endüstrinin iç işleyişine özel erişim ve benzersiz içgörü sağlayarak kariyer ilerlemelerini destekleyecek.
 
 Ödüllü tiyatro, televizyon ve film yönetmeni ve Jüri Başkanı Justin Chadwick: “Film endüstrisinde büyük bir değişim anındayız: stüdyoların gürültüyü kesip bulabilecek orijinal yeni sesler aradığı yer. 
 
İzleyicilerle iletişim kurmanın yeni yolları aranıyor. Sony Future Filmmaker Awards ile çalışmaları ilgi uyandıran, bilgi veren, eğlendiren ve heyecanlandıran yeni nesil hikâye anlatıcılarını arıyoruz. 
 
Söyleyecek bir şeyiniz varsa ve sesinizin duyulmasını istiyorsanız, duymak isteriz.” Sony Corporation Kıdemli Başkan Yardımcısı Kenji Tanaka; "Sony'nin Amacı, "Yaratıcılık ve teknolojinin gücüyle dünyayı duyguyla doldurmak". 
 
Sony Future Filmmaker Awards'ı başlatmak için işbirlikçilerimiz Creo ile birlikte çalışan bu yeni girişimin, içerik oluşturuculara ve onların anlattıkları hikayelere olan bağlılığımızı ilerlettiği için film yapımcılarına sundukları konusunda gerçekten heyecanlıyız. 
 
Birinci sınıf tesislerimize ve önde gelen uzmanlarımıza erişimden en gelişmiş ve yenilikçi teknolojiye kadar, yaratıcılığın önündeki tüm engelleri ortadan kaldırmayı ve yaratıcılara onları bir sonraki seviyeye taşımak için ihtiyaç duydukları araçları ve fırsatları sağlamayı amaçlıyoruz.” 
 
Creo'nun Kurucusu ve CEO'su Scott Gray; "Dünyanın dört bir yanından film yapımcılarını yüceltmek ve desteklemek amacıyla Sony Future Filmmaker Awards'ı başlatmaktan heyecan duyuyoruz. 
 
Ödül, film yapımcılarına benzersiz bir fırsat ve profesyonel gelişimlerine olağanüstü bir destek sunuyor. 
 
Bu yeni girişim, Creo'nun yaratıcıların kariyerlerini desteklemek ve ilerletmek için kurulum programlarına ilişkin güçlü geçmişini daha da geliştiriyor ve sponsorlukları için Sony'ye ve Jüri Başkanı olarak uzman rehberliği için Justin Chadwick'e minnettarız.” Sony Future Filmmaker Awards aşağıdaki yarışmaları ve kategorileri içeriyor:
 
Film Yapımcısı Film yapımcısı yarışması, hikâye anlatımına yeni bir bakış açısı getiren orijinal sesleri yükseltiyor. 
 
 Üç kategori: Kurgusal film, Kurgusal olmayan film, Çevre. İçerikler 5 ila 20 dakika arasında olmalıdır ve herhangi bir cihazla çekilebilir. Kategori başına 5 olmak üzere toplamda 15 kişilik kısa liste oluşturulur. 
 
Kazananlar ve kısa listeye girenlerin tümü, Ödül törenine ve iki günlük atölye programına katılabileceği bir Los Angeles gezisi kazanır. Üç kategori kazanan ayrıca 5.000 ABD Doları (USD) ve bir FX9 Cinema Line Kamera (artı lens) kazanır.  
 
Öğrenci Film Yapımcısı Öğrenci Film Yapımcısı yarışması, yakında sektörü şekillendirecek olan yetenekleri ödüllendiriyor. 
 
İki kategori: Kurgusal film ve Kurgusal olmayan film Katılımcılar, dünya çapında bir diploma veya derece düzeyinde kayıtlı bir kurumda bir film eğitimi alıyor olmalıdır. 
 
 İçerikler 5 ila 20 dakika arasında olmalıdır ve herhangi bir cihazla çekilebilir. Farklı kıtalar ve çeşitli küresel yeteneklerin temsilini sağlamak adına kategori başına beş olmak üzere toplamda en fazla 10 kişilik kısa liste oluşturulur. 
 
 Kazananlar ve kısa listeye girenlerin tümü, ödül törenine ve iki günlük atölye programına katılabileceği bir Los Angeles gezisi kazanır. İki kategori kazanan ayrıca bir dizi Sony Dijital Görüntüleme ekipmanı kazanır.  
 
Gelecek Formatı Future Format yarışması, film yapımcılarını her yıl yeni bir teknik brifinge yanıt vermeye zorluyor. 
 
 İçerikler yalnızca akıllı telefonda çekilebilir. İçerikler 2 ila 5 dakika arasında olmalıdır ve herhangi bir akıllı telefonda çekilebilir. En fazla 5 kişilik kısa liste oluşturulur. 
 
Kazananlar ve kısa listeye girenlerin tümü, ödül törenine ve iki günlük atölye programına katılabileceği bir Los Angeles gezisi kazanır. Kategori kazananı ayrıca 2.500 ABD Doları (USD) ve bir dizi Sony Dijital Görüntüleme ekipmanı kazanır. 
 
Tüm başvurular için son tarih 13 Aralık 2022, 07:00 AM (CT). İki günlük atölye programı, 23 ve 24 Şubat 2023'te Culver City, California'daki Sony Pictures stüdyosunda gerçekleştirilecek. Açılış baskısının jüri paneli Eylül 2022'de açıklanacak
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad