Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Dısney+ Day Özelinde Sürpriz İçerikler Ve İlk Ay İndirim Fırsatı

Disney+ Day özelinde iki yeni sürpriz prömiyer daha izleyiciyle buluşuyor. 


Güney Koreli BTS’nin, olağanüstü Los Angeles performansının kaydı olan “BTS: PERMISSION TO DANCE ON STAGE-LA” ve Star Wars evrenine yeni bir perspektiften bakan “ANDOR”un ön izleme sahnesi 8 Eylül’den itibaren Disney+’ta olacak. 
 


Disney+ ayrıca bu önemli güne özel olarak, üye olmak isteyenlere bir aylığına %30 indirim fırsatı sunuyor. 
 
Disney+, 8 Eylül Disney+ Day kutlamalarına özel olarak iki prömiyeri daha izleyicilerin beğenisine sunuyor. 
 
21. Yüzyılın pop ikonları, dünya çapındaki süper star grup Güney Koreli BTS’nin heyecan verici Los Angeles performansının kaydı olan “BTS: PERMISSION TO DANCE ON STAGE- LA” ve bir efsane olan Star Wars evrenine farklı bir perspektiften bakan orijinal seri “ANDOR”un ön izleme sahnesi 8 Eylül’den itibaren Disney+’ta. 
 
“BTS: PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA”, 2021 sonlarında Los Angeles SoFi Stadyumu'nda (27-28 Kasım ve 1-2 Aralık tarihlerinde) düzenlenen BTS konserlerinin canlı performansını sergiliyor. 
 
Grubun sahne performansına odaklanan konser filmi, GRAMMY® adaylığı getiren hit şarkıları “Dynamite”, “Butter” ve “Permission to Dance” performanslarını içeriyor. 
 
Kore dilinde “Bangtan Sonyeondan”, İngilizcede ise “Beyond the Scene”in kısaltması olan BTS, Haziran 2013’teki çıkışlarından bu yana dünya çapında milyonlarca hayranının kalbini kazanan Güney Koreli bir erkek grubu. BTS, RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V ve Jung Kook’tan oluşuyor. Konser filminin yapımcılığını Borderless Films ile birlikte Den of Thieves bünyesindeki HYBE yapıyor. 
 
“ANDOR” ise Star Wars evrenine yeni bir bakış açısı kazandırıyor ve Cassian Andor'un yaratabileceği farkı keşfetme yolculuğuna odaklanıyor. 
 
Seri, İmparatorluğa karşı filizlenen direnişin hikayesini ve insanlar ile gezegenlerin buna nasıl dahil olduğunu anlatıyor. Aynı zamanda seride Cassian’ın kendisini asi bir kahramana dönüştüren yolculuğunda karşılaştığı tehlike, aldatma ve entrikalarla dolu dönem anlatılıyor. 
 
Diego Luna, Cassian Andor olarak geri dönüyor ve oyuncu kadrosuna Genevieve O'Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller ve Fiona Shaw katılıyor. Yapımcı kadrosunda Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna ve Michelle Rejwan yer alırken Tony Gilroy ise serinin yaratıcısı ve aynı zamanda uygulayıcı yapımcısı. 
 
Disney+ Day, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ve daha pek çok stüdyonun dünya çapında heyecan verici prömiyerlerini içeriyor. 
 
Daha önce duyurulduğu gibi, “Mike”, “Pinokyo”, “Wedding Season”, “Arabalar Yollarda”, "Bertie Gregory ile Epik Maceralar" ve “Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return” de 8 Eylül’de Disney+'ta.  
 
Disney+ Day özelinde ilk ay 23,99 TL 
 
Disney+, 8 Eylül Disney+ Day özelinde üyelerine yepyeni içerikler hazırlamakla kalmıyor, yeni üyeler için özel bir indirim fırsatı da sunuyor. 
 
Buna göre 8-19 Eylül 2022 tarihleri arasında Disney+’a üye olanlar bir aylığına %30 indirimle sadece 23,99 TL’ye platformun keyfini çıkarıyor. 
 
İlk aya özel bu kampanyadan yararlanarak üye olanlar sonrasındaki aylarda standart ücret ödemeye devam edecekler. Bu tekliften faydalanmak için üyelik kaydının 19 Eylül 2022 saat 23.59’a kadar gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Top Post Ad

Below Post Ad