Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Kaçış tüm Bölümleriyle Dısney+’ta

The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+’ın ilk orijinal içeriği ‘Kaçış’ın tüm bölümleri sürükleyici hikayesi ve nefes kesen atmosferiyle sadece Disney+’ta… 
 

Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film’in üstlendiği, hikayesini Engin Akyürek’in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu Disney+’ın ilk orijinal dizisi ‘Kaçış’, 14 Haziran’da yayınlandığı günden bu yana büyük ilgiyle takip edildi. 
 


Büyüleyici atmosferinin yanı sıra, aksiyon ve gerilim dolu dakikalarla hafızalara kazınan dizi, her hafta yayınlanan yeni bölümüyle ilgi odağı oldu. 
 
Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramını etkileyici bir dille izleyiciye aktaran dizinin başrolünde Engin Akyürek yer alırken, kendisine kadroda İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi başarılı isimler eşlik ediyor. ‘Kaçış’; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. 
 
Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecan dolu bir dille anlatılıyor. 
 
Araştırma ekibinin kurtulmak için vereceği zorlu mücadeleyi anlatırken Orta Doğu’da yaşanan insanlık dramına da farklı bir bakış açısı sunan ‘Kaçış’ yayınlanan tüm bölümleriyle sadece Disney+’ta.

Top Post Ad

Below Post Ad