Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Anker 622 MagGo ile Enerjiniz de Şarjınız da Hep Yüksek

Kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak yeni ürünleri geliştiren Anker, yüksek enerji kapasitesine sahip taşınabilir şarj aletleri ile beklentilerin üstünde performans sergiliyor. 
 

Kompakt yapıları, hızlı ve kablosuz şarj özellikleriyle piyasaya sunulan şarj cihazları keyifli bir kulanım deneyimi sunuyor. Her ihtiyaca yönelik teknolojik ürünleri kullanıcıların beğenisine sunan Anker, üstün performanslı ve her bütçeye uygun taşınabilir şarj aletleri ile de fark yaratıyor. 
 


Anker’in farklı kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına yönelik geliştirmiş olduğu MagGo ve Powercore serisi taşınabilir şarj aletlerinin gelişmiş özelikleri, kullanıcıların enerjisinin de şarjının da hep yüksek kalmasını sağlıyor. 
 
MagGo serisi taşınabilir şarj aletleri, manyetik yapısı ile hem araçlarda hem de dış mekanlarda kullanıcılara kablosuz ve pratik bir kulanım deneyimi sağlarken; Powercore serisi taşınabilir şarj aletleri ise yüksek enerji depolama alanları ve üstün şarj etme hızlarıyla kullanıcılarını memnun ediyor. 
 
iPhone şarjlarına yeni bir soluk getiren MagSafe ile uyumlu MagGo serisi ve Select 10000, Select 20000, Powercore III Elite, PowerCore II, Anker PowerCore+ ve PowerCore III Sense olarak altı farklı modele sahip Powercore taşınabilir şarj aletleri şarj problemine çözüm getirmeyi başarıyor.  
 
Kablo kalabalığından kurtaran seri: Anker MagGo 
Kablosuz şarj özeliğine sahip MagGo serisi, mıknatıslı manyetik yapıları ile kablolardan kurtulmayı ve pratik bir kulanım deneyimi sağlıyor. 
 
Süper güçlü mıknatısla manyetik yerleşim, mükemmel hizalama ve verimli bir şarj sunan Anker 622 MagGo, rahat görüntüleme için tasarlanan çok yönlü yerleşik katlanabilir destek ayağı ile iPhone 12,13 ve 14 serisini dik konumda tutabiliyor. 
 
İnce ve kompakt tasarımıyla tek elle arama, özçekim ve daha fazlasını yapabilmeye de olanak tanıyan şarj cihazı, 5.000 mAh’lik pil kapasitesine de sahip.
 
iPhone 12, 13 ve 14’lere ek olarak AirPods Pro için de tek bir yerden aynı anda şarj etmeye olanak tanıyan Anker 623 MagGo ise 25 W USB-C güç adaptörü, animasyonlu şarj durumu LED ışığı, kablosuz şarj tabanı ve 5K kablosuz pili ile kullanıcılara üst düzey bir deneyim yaşatıyor.  
 
Powercore Serisi kimseyi yarı yolda bırakmıyor 
Anker PowerCore serisi, yüksek pil kapasitesi ve hızlı şarj teknolojisi sayesinde kullanıcılarının mobil cihazlarının enerji durumundan endişe etmelerinin önüne geçiyor. 
 
26000 mAh pil kapasitesine ve 87W hızlı şarj gücüne sahip Powercore III Elite, Anker'in MultiProtect güvenlik sistemi, yüksek kaliteli LG pilleri ve etkili ısı dağıtma malzemeleri ile mobil cihazlar için tam koruma sağlıyor. 
 

20000 mAh pile sahip PowerCore Select 20000, çift şarj potu ile mobil cihazlara 18W’lık hızlı şarj imkânı sağlıyor.
 
Kompakt, küçük ve taşınabilir yapıya sahip olan PowerCore Select 10000 ise 10000 mAh’lık batarya ile batarya seviyesini görüntülemek için mavi LED ışık çemberine ve şık dış kaplama tasarımına sahip.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad