Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

500.000 TL ödül havuzuna sahip olan 2022 PUBG MOBILE Türkiye Ulusal Şampiyonası, Infinix Sponsorluğunda Başlıyor!

24 Takımın yer aldığı 2022 PUBG MOBILE Türkiye Ulusal Şampiyonası (PMNC) lig aşaması 23 Aralık’ta başlıyor. 500.000 TL ödül havuzuna sahip turnuvanın büyük finali ise Ocak ayında gerçekleşecek. 
 

Dünyanın en popüler mobil oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, 500.000 TL ödül havuzuna sahip olan PUBG MOBILE National Championship Türkiye (PMNC) turnuvasının detaylarını paylaştı. İki aşamadan oluşacak olan Infinix sponsorluğundaki PMNC Türkiye Lig aşaması 23 - 25 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. 


 
24 Takım Mücadele Edecek 
Birbirinden güçlü 24 takımın mücadele edeceği Infinix sponsorluğundaki PMNC Türkiye lig aşaması A Grubu, B Grubu, ve C Grubu olarak üçe ayrılacak ve gruplardaki takımlar kura çekimi sonrasında belirlenecek. 
 
Üç gün boyunca devam edecek olan Lig aşamasında en çok puan toplayan 16 takım adını Büyük Finallere yazdıracak.  Turnuvanın Büyük Finalleri 2023 Ocak ayında gerçekleşirken final mücadelesi ise kurulacak sahnede offline olarak yapılacak. 
 
Final etkinliğinde oyun severleri konser, etkinlikler ve farklı sürprizler de bekliyor olacak! Infinix sponsorluğunda PMNC Türkiye turnuvasındaki heyecan dolu maçların tamamı PUBG MOBILE resmi Youtube sayfası üzerinden takip edilebilecek. 
 
8 Takım PMPL Bileti Kazanacak 
Hem profesyonel, hem de eleme aşamasından yükselen amatör takımların mücadele edeceği ve oyuncuların kendini gösterme fırsatı yakalayacağı şampiyonada en çok puan toplayan sekiz takım 2023 PUBG MOBILE Pro League (PMPL) Türkiye’de oynama şansını elde edecek.   
 
Infinix sponsorluğunda gerçekleştirilen 2022 PUBG MOBILE Türkiye Ulusal Şampiyonası’na katılan takımların listesi şu şekilde: 
 
ART ESPORTS AWA Esports Bad Boys Reborn BOZOCS Gaming BRA E-Spor Dark Passage  Digital Athletics Fenerbahçe Espor Galakticos Espor Galatasaray Espor GameBedeL Esports Gemibaşı Esports Getso Esports KAOS ESPOR Lucky7 Esports MAVİDANCE ESPORTS Melise Esports My Colors No Value NWA Esports REZ Esports ROM Squad Solo Esports Titan Class
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad