Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Ayak İşleri 3.Sezonuyla 1 Ocak’ta Geri Dönüyor

Son dönemin en çok izlenen komedi dizileri arasında gösterilen GAİN Orijinal yapımı “Ayak İşleri”, yeni sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 
 

Çekimleri dokuz ayrı lokasyonda, oldukça iddialı bir prodüksiyonla gerçekleştirilen dizi, bu sezon yer yer şok eden rejisi, Hollywood’u kıskandıracak aksiyon sahneleri, gizem ve macera dozunun yükseldiği senaryosu ile yine çok konuşulacak. 
 


Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın canlandırdığı Vedat ile Evren’in kahkahalar attıran mükemmel “uyumu” seyirciyi yine tam kalbinden “vurmaya” geliyor.    Gece karanlığında bir yol kenarında ayran içerken tanık olunan bir kazanın ardında ne gibi gizemler saklı olabilir? 
 
Vedat’ın ateş etme sevdasıyla “Karabiberim” şarkısı arasında nasıl bir bağlantı kurulabilir? Gerçekten bir ruhla konuştuğunu anlamanın yolu ona hangi soruyu sormaktan geçer?   
 
Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Güven Murat Akpınar’ın paylaştığı komedi-aksiyon dizisi Ayak İşleri, bu sezon hem prodüksiyonuyla hem de yepyeni hikâyeleriyle iddiasını bir adım ileri taşıyor. 
 
Tehlikeli karakterlerle yaşanan sıcak çatışmalardan ruhları ikna etmeye, birbirinden absürt görevlerin peşine düşen Vedat ve Evren’in maceralarını konu edinen dizi, aksiyon ve kahkaha dozu daha da yükselen yeni sezonuyla 1 Ocak’ta izleyiciyle buluşuyor.     
 
Her bölüm farklı lokasyonda çekildi 
 
Yönetmen koltuğunda Caner Özyurtlu’nun oturduğu, senaryosunu ise Caner Özyurtlu, Volkan Öge ve Deniz Alnıtemiz’in birlikte kaleme aldığı Ayak İşleri’nin yeni sezon çekimleri, Çanakkale’de Asos, Eceabat ve Ayvacık gibi dokuz farklı lokasyonda gerçekleştirildi. Çekimler için özel izinle Troya Müzesi kapatıldı.    
 
Konuk oyuncularıyla yine çok konuşulacak
 
İki sezondur her bölüm sürpriz isimleri konuk oyuncu olarak ağırlayan Ayak İşleri’nde gelenek bu sezon da bozulmuyor ve birbirinden başarılı oyuncular Ayak İşleri hikâyesine renk katmaya devam ediyor. 
 
Berkay Ateş, Selin Yeninci, Çağdaş Onur Öztürk, Şenay Gürler, Taner Barlas, Alp Öyken, Kamil Güler, Esra Kızıldoğan ve Cihan Talay gibi çok sevilen oyuncularla şenlenecek aksiyon ve kahkaha dolu 3. sezon için geri sayım başladı!   
 
 GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 13,90 TL (yıllık 166,80 TL) karşılığında tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. 
 
Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 21,90 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor. GAİN Orijinal yapımlarının ilk bölümlerine ve içeriklerin bir kısmına her zamanki gibi ücretsiz erişilebiliyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad