Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Lg 2023 Soundbar'ları Sürükleyı̇cı̇ Ses Ve Çok Yönlü Özellı̇klerle Ev Eğlencesı̇nı̇ Zengı̇nleştı̇rı̇yor

LG’nin Son Soundbar Modelleri, Kullanışlı Fonksiyonlar, Gelişmiş LG TV Entegrasyonu ve Güçlü Sesle Mükemmel Kullanıcı Deneyimi Sunarak Tüketici Değerini Artırıyor.   

 
 LG Electronics (LG), yepyeni SC9 ve SE6 modellerini de içeren 2023 soundbar serisini bu Ocak ayında Las Vegas'ta düzenlenecek CES'te tanıtacak. 



 
LG'nin 2023 TV serileriyle mükemmel bir uyum sağlayan yeni soundbar'lar, güçlü ve nüanslı sesi, şık tasarımı ve bir dizi pratik, kullanışlı özellikleriyle tüketicilere olağanüstü bir değer sunuyor.   
 
LG'nin yeni soundbar modelleri, ev eğlencelerini daha da sürükleyici hale getiren daha güçlü, daha otantik ses sunuyor ve LG TV’lerle kusursuz bir entegrasyona sahip olduğundan zahmetsiz bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor. 
 

LG Soundbar ve LG TV eşleştirildiğinde, gelişmiş yükseklik, derinlik ve güçle genişletilmiş bir ses sahnesi oluşturmak için iki ürünün ses kanallarının her birini kullanan WOW Orchestra1 gibi yeni özellikler sunuyor. 

 

LG'nin 2023 soundbarları ve LG TV'leri, olağanüstü çoklu surround ses çözümü için daha fazla sinerji sunarak dinleyicilerin DTS:X tarafından desteklenen Dolby Atmos ve IMAX gelişmiş kalitesinin keyfini çıkarmasını sağlıyor.  

 
LG’nin birinci sınıf ev eğlencesi ses çözümleri aynı zamanda LG TV'deki Home Dashboard'a sezgisel bir arayüz getirerek kullanıcıların soundbar ayarlarını kolayca yönetmelerini ve ses modlarını TV ile paylaşmalarını sağlıyor. 2 
 
Dahası, WOWCAST, 2023 soundbar modellerinin LG TV'lere kablosuz olarak bağlanmasına olanak tanıyarak, ses kalitesinden ödün vermeden oturma odasında kablosuz kolaylık ve daha düzenli bir görünüm sunuyor.   
 
Genişletilmiş özellik seti ve daha kolay kullanımın yanı sıra yeni soundbar'lar, LG'nin en yeni TV'lerinin minimalist görünümünü tamamlayan ve çok çeşitli dekorlara kusursuz bir şekilde uyan sofistike bir tasarıma sahip. 
 
Üründeki braket3 kullanıcıların LG Soundbar'larını doğrudan LG TV'lerin altına yerleştirmelerini sağlayarak görsel olarak uyumlu ve birinci sınıf bir stil yaratıyor. 
 
Uyumlu bir LG TV'nin arkasına takılan braket, yeni soundbar'ları kullanıcılar için en iyi ses deneyimini sağlayan bir yükseklikte/konumda duvara monte etmeye veya ayakta kullanmaya imkan veriyor. Kullanışlı braket, izleme ortamını kablo karmaşasından uzak tutmaya yardımcı oluyor ve kullanıcıları duvarda delik açma zahmetinden kurtarıyor.   
 
2023 soundbar'lar, dünyanın ilk Üçlü Yukarı Ateşlemeli Hoparlörünü içeren LG'nin Üçlü Ses Teknolojisi sayesinde doğru ses üretimine ve gelişmiş netliğe sahip olduğundan daha eksiksiz bir ev sineması deneyimi sunuyor. 
 
Bu yıl için yeni olan Triple Level Spatial Sound Teknolojisi, sanal bir orta katman eklemek için HRTF tabanlı bir 3D motor tarafından gerçekleştirilen kanal analizini kullanıyor. 
 
Böylece, dinleyiciler sürükleyici bir ses ortamının merkezine yerleştiren inandırıcı bir alan hissi ile inanılmaz derecede gerçekçi bir sese kavuşuyor.   
 
Kullanıcılar LG'nin yeni ses çubuklarının performansını akıllıca artıran bir özellik olan Üçlü Ses Optimize Edici'nin yarattığı farkı duyarken, iki kanallı sesi çarpıcı, çok kanallı surround'a dönüştüren Smart Up-mixer ile yükseltilmiş sesin keyfini de çıkarabilecekler. 
 
Ses çıkışını kullanıcının mekanına göre uyarlayan LG'nin gelişmiş Yapay Zeka Oda Kalibrasyonu, odanın durumunu analiz ederek, bu bilgileri soundbar'ların ayarlarına uyguluyor, böylece düşük frekans aralığında daha fazla hassasiyet sunuyor. 
 
Ayrıca genel dengeyi, vokal performansların netliğini, film diyaloglarını ve ses görüntüsünün doğruluğunu iyileştirmeye yardımcı olmak için ön kanal frekanslarını alt bölümlere ayırıyor.   
 
Dahası, yeni modeller LG'nin gelişmiş AI Sound Pro özelliğini içeriyor. Filmler, spor karşılaşmaları, oyunlar veya müzik gibi her tür içerik için olağanüstü ses sağlayan AI Sound Pro, ses sinyalini analiz ediyor ve en uygun ayarları otomatik olarak uyguluyor.   
 
Günümüz tüketicilerinin çeşitli ev eğlencesi ihtiyaçlarını karşılayan LG'nin yeni soundbar'ları, çok çeşitli hizmetler, cihazlar ve bağlantı özellikleriyle de uyumlu. 
 

Kullanıcılar, Tidal Connect gibi müzik akışı hizmetlerinde en sevdikleri sanatçıları ve melodileri yüksek kaliteli sesle dinlerken çarpıcı ses kalitesiyle kayıpsız oynatmanın keyfini çıkarabilirler.   
 
 Konsol oyun deneyimlerini bir üst seviyeye taşımak isteyenler için de mükemmel ses çözümleri sunan LG'nin en yeni ses çubukları, ekran yırtılmasını azaltmak için VRR'yi ve gecikmeyi ortadan kaldırmak için ALLM'yi desteklerken, 4K/120Hz geçişine de izin veriyor.   
 
LG'nin CES 2023'te sergileyeceği yeni soundbarlardan biri olan SE6, daha küçük alanlar için ideal olan kompakt bir forma ve neredeyse tüm iç mekan stilleriyle uyumlu şık ve modern bir tasarıma sahip. 
 
Bu şık ve yeni model, LG'nin soundbar serisinin en küçüğü olmasına rağmen sahip olduğu dört pasif radyatör sayesinde güçlü baslar ve mükemmel ses kalitesi sunuyor. SE6 ayrıca içeriği hayata geçiren sinematik ses için Dolby Atmos'u da destekliyor.   
 
 LG'nin 2023 soundbarları, 5-8 Ocak tarihleri arasında CES 2023'te LG standında (#15501, Central Hall, Las Vegas Convention Center) sergilenecek. 
 
Sosyal medyada #LGCES2023 etiketini takip ederek LG'nin CES'teki tüm heyecan verici duyurularını takip edebilirsiniz.     
 
 1 WOWCAST Wi-Fi özellikli ses çubukları ile kullanılabilir. WOW orkestrası yazılım güncellemesi ile uygulanacaktır 2Yazılım güncellemesi ile uygulanacaktır 3 SC9 modeli ile birlikte braket LG'nin 2022 ve 2023 OLED C serisi ile uyumludur
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad