Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Pokémon Benzersiz Yolculuklar dizisi yeni sezonuyla Netflix'te!

Ash ve Pikachu’nun macera dolu hikayelerini anlatan Pokémon Benzersiz Yolculuklar, 25. sezonu ile Türkiye’de sadece Netflix’te yayınlanıyor. 
 

İkonlaşmış Pokémon çizgi dizisi Pokémon Benzersiz Yolculuklar, en yeni sezonu ile Türkiye’de sadece Netflix’te gösterime giriyor. 
 


Dünya çapında popüler olan çizgi dizinin 25. sezonu, Ash Ketchum ve Pikachu ile Goh ve Chloe’nin Pokémon dünyasındaki en son maceralarına tanıklık ediyor.  
 
 Hedeflerine doğru adım adım ilerleyen Ash, Goh ve Chloe için bu sezon risk her zamankinden daha fazla! Dünya Taç Giyme Serisi turnuvası günden güne kızışırken Ash, Pikachu ve Pokémon dostlarını yoğun bir eğitim bekliyor. 
 
Tüm bunlar yaşanırken Goh, Mew Projesi’nin üyesi olabilmek için bir dizi zorlu sınavla mücadele ediyor. Chloe ve Eevee ise Eevee’nin geleceğine dair bir karara varmaya çalışıyor.  
 
Bu aksiyon ve macera dolu dizinin yeni sezonuna “With You” (Seninle) adlı yeni jenerik müziği de eşlik ediyor. The Pokémon Company International, resmî Pokémon Youtube kanalında yayınlanan fragman ile Pokémon hayranlarının yeni sezonla ilgili fikir sahibi olmasını sağlıyor. 
 
 Siz de aralıksız aksiyona, geçmiş yolculuklardan tanıdık simalara ve yepyeni Pokémon keşiflerine hazırsanız Pokémon Benzersiz Yolculuklar’ın 25. sezonunu izlemeye hemen başlayın!
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad