Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Samsung Sahiplerine TV+ Üyeliği 3 Ay Boyunca Hediye

2018 ve sonrası Samsung tv sahiplerine TV+ Üyeliği 3 Ay Boyunca Hediye 



samsung tv 3 ay hediye tv+ Kampanyası 01.01.2018 – 30.06.2023 tarihleri arasında shop.samsung.com veya yetkili Samsung bayilerinden satın alınmış seçili Samsung televizyonlarını 30 Haziran 2023 tarihine kadar internete bağlayarak aktive eden tüketiciler için geçerlidir. 



 
kampanyaya dahil TV modellerinden birine sahip olan tüketiciler, ilgili TV uygulama mağazasından yükleyecekleri Samsung Promotion uygulamasına giriş yaparak, alacakları kampanya kodu ile Premium TV+ Paketini 3 ay ücretsiz olarak kullanım hakkı elde edeceklerdir. 
 
Kampanyadan yararlanmak için; katılımcıya iletilen promosyon kodunun 30 Haziran 2023 (saat 23:59)’a kadar www.tvplus.com/promo adresi üzerinden ‘TV+ Promosyon Üyeliğini Aktifle’’ veya TV+ uygulaması “Kodu Gir” bölümü üzerinden telefon numarası ve promosyon kodu alanlarına bilgilerin girilerek aktifleştirilmesi ve üyeliğin başlatılması gerekmektedir. 
 
Üyeliğiniz başladıktan sonra TV+’ı cep telefonunuzdan, tabletinizden, bilgisayarınızdan ya da akıllı televizyonunuzdan indirip hemen izlemeye başlayabilirsiniz. 
 
Kupon kodu tek kullanımlıktır, başka kampanyalarla birleştirilemez ve ticari amaçlarla kullanılamaz. Paket içeriğine Kirala/Satın Al İzle filmleri dahil değildir. 
 
Kampanya 30.000 kod ile sınırlıdır. Her Katılımcı, kampanyaya 1 kez katılabilir. 3 ay ücretsiz kullanım sonunda üyeliğini devam ettirmek isteyen kullanıcılar, www.tvplus.com.tr adresi üzerinden yeni paket satın alabilirler. 3 aylık kullanım tek bir seferde gerçekleşecek olup, Tüketicinin söz konusu süreyi dondurması mümkün olmayacaktır. 
 
Kampanya kapsamında sunulacak hizmet TV+ tarafından verilecek olup Samsung’un Katılımcıya TV+ tarafından üretilen kampanya kodlarını yukarıda belirtilen vasıta ile temin etmek dışında bir sorumluluğu bulunmamaktadır. 
 
Shop.samsung.com veya yetkili Samsung bayilerinden 01.01.2018 – 24.12.2023 tarihleri arasında satın alınmış, Samsung Promotion uygulamasına sahip Samsung televizyon modellerinde geçerlidir. 
 
Katılımcılar, TV+ uygulama ve yayınlarına ilişkin sorular için tvplus.com.tr üzerindeki canlı destek aracılığıyla, 0 850 808 0 808 numaralı destek hattıyla ya da destek@tvplus.com.tr üzerinden TV+ Müşteri İlişkileri ekibiyle iletişime geçebilir. 
 
TV+, üyeliğe dahil hizmetlerin içeriğini ve hizmet koşullarını değiştirebilecek olup, Samsung’un bu halde bir sorumluluğu bulunmamaktadır. 
 
Kampanya Türkiye sınırlarında geçerlidir. Katılımcı tarafından iletilen telefon/ e-mail/ adres vs. bilgilerinin yanlış olmasından kaynaklanabilecek ve/veya katılımcıdan kaynaklanan tüm sair sorunlar sebebiyle hediye üyelik kodunun alınamamasından/kullanılamamasından münhasıran Katılımcı sorumlu olacaktır. 
 
kampanya dahillindeki modellere buradan bakabilirsiniz


Top Post Ad

Below Post Ad