Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

D-Smart GO’nun eğlence dolu dünyası ikili paket fırsatıyla kullanıcılarını bekliyor

Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart limitsiz internet ve D-Smart GO Film Dizi Paketini 169 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarına sunuyor. 


D-Smart; Limitsiz D-SmartNet ile hem internet hem de D-Smart Film-Dizi Paketi içeriklerini D-Smart GO’da izleyicileriyle buluşturuyor. 
 


Limitsiz internet fırsatlarının sunulduğu ikili pakette D-Smart Film-Dizi Paketi içeriklerine izleyiciler D-Smart GO ile akıllı televizyon, bilgisayar, tablet ve telefondan istenildiği zaman istenilen yerden ulaşabiliyor. 
 

 24 ay kullanım sözü ile, 16 Mbps'e kadar limitsiz internet ve D-Smart GO Film Dizi Paketi ilk 12 ay 169 TL, daha sonra 209 TL’ye kullanıcılarıyla buluşuyor. 

 
Kullanıcılar D-SmartNet ile hem internetten faydalanabiliyor hem de D-Smart Film-Dizi Paketi içeriklerini D-Smart GO ile akıllı televizyon, bilgisayar, tablet ve telefondan istediği zaman istediği yerde izleyebiliyor. 
 
Üstelik aktivasyon ve kurulum ücreti hediye edildiği fırsat paketinde kullanıcılar alt yapılarına göre 16 Mbps ile 1000 Mbps aralığında internet seçenekleri için dsmart.com.tr’yi ziyaret edebiliyor.  
 
Kobra Takibi 27. sezonuyla Türkiye’de ilk defa sadece D-Smart GO’da 
 
 Başrolünde Türk oyuncu Erdoğan Atalay'ın yer aldığı Alman Otoban Polislerinin aksiyon dolu hikayesi Kobra Takibi (Alarm für Cobra 11) dizisi 27. Sezonu ile Türkiye'de ilk defa 18 Ocak’ta D-Smart GO’da izleyicileriyle buluştu. 
 
Bunun yanında Quentin Tarantino’nun yönettiği Brad Pitt, Leonardo di Caprio ve Margot Robbie’nin başrollerde olduğu 2 Oscar ödülü film Once Upon A Time... In Hollywood, Christopher Nolan’ın en iyi görsel efekt Oscar ödüllü filmi Tenet, Gal Gadot’ın başrolünde olduğu Wonder Woman serisinin ikincisi Wonder Woman 1984, Spider-Man filmlerinin en son halkası Spider-Man: No Way Home, fenomen mobil oyun Angry Birds'ün sinema filminin ikincisi The Angry Birds Movie 2 ve çok daha fazlası da D-Smart GO'da izleyicilerini bekliyor. 
 
 Fenomen dizi Better Call Saul'un heyecanla beklenen final sezonu tüm bölümleriyle; Oscarlı yıldız Susan Sarandon'ın da rol aldığı Amerikan Country Müziği ile ilgilenen bir ailenin hikayesini anlatan Monarch da D-Smart GO'dan izleniyor. 
 
Yeşilçam'ın en sevilen oyuncularının en güzel filmleri HD kalitesinde D Smart ve D Smart GO'da izleyicileriyle buluşurken; Biz Böyleyiz, Eşkıya, Öteki Taraf, Bizans Oyunları da ikili paketin içerisinde yer alıyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad