Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Samsung, en yeni Galaxy inovasyonlarını 2023 Mobil Dünya Kongresi’nde sergileyecek

Samsung, GSM Birliği (GSMA) tarafından bu yıl, 27 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Barselona’da düzenlenecek olan dünyanın en önemli mobil teknolojileri fuar ve kongresi Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) yerini aldı. 
 

Etkinlik kapsamında katılımcılar, yeni Galaxy S23 Ultra ve Galaxy Book3 Ultra gibi Samsung’un ileri teknoloji ve inovasyonlarını ilk elden deneyimleyebilecek. 


 
Teknoloji devi Samsung, bu yılki 2023 Mobil Dünya Kongresi’nde premium mobil deneyimle buluşturduğu ileri teknoloji ürün ve çözümlerini tanıtıyor. 
 
Samsung’un 2023 Mobil Dünya Kongresi’nde sergileyeceği, yeni Galaxy S23 Serisi, yepyeni deneyimlerin kapısını aralarken, tüm bu teknolojileri daha çevreci bir tasarımla birleştiriyor. Galaxy S23 Serisi’nin üst düzey kamerası, kullanıcılara yaratıcılıklarını keşfetme konusunda daha fazla özgürlük tanıyor. 
 
Serinin kamera özellikleriyle kullanıcılar film sahnelerini andıran fotoğraflar ve videolar çekebiliyor. MWC 2023 ziyaretçileri, Samsung stant alanında premium mobil deneyimin zirvesi olan yeni Galaxy S23 Ultra’nın yepyeni kamera özelliklerini deneme fırsatı bulacak. 
 
Nightography özelliğini düşük ışıkta test ederken 200MP Uyarlanabilir Piksel sensörüyle fotoğraflarda benzersiz detaylar yakalayabilecekler. Bunların yanında, Yapay Zeka Destekli Stereo Derinlik Haritası ile mükemmel portre fotoğrafları çekebilecekler. 
 
Yeni Galaxy S23 Serisi, özellikle oyun tutkunları ve içerik üreticileri için, bir Galaxy cihazın bugüne kadar sunduğu en hızlı ve en güçlü performansı sunuyor . Ziyaretçiler, stant alanında en sürükleyici oyunları oynayarak, Galaxy S23 Ultra’nın güçlü oyun performansını deneyimleyebiliyor. 
 
Samsung Galaxy ekosisteminin en yeni inovasyonları ilk kez görücüye çıkıyor 
 
Samsung’un Galaxy Ultra inovasyonlarının merkezinde, kapsamı genişleyen Galaxy ekosisteminin sunduğu kusursuz bağlantı deneyimi yer alıyor. 
 
Yepyeni Galaxy Book3 Ultra ile kullanıcılar, telefondan PC’ye kusursuz bağlantı özelliklerini yerinde deneyimleyebiliyor. Gelişmiş bağlantı özellikleri sayesinde birden fazla cihaz, ekran ve işletim sistemi arasında hızlı ve kusursuz geçiş yapabiliyor. 
 
MWC 2023’te Samsung stant alanına gelenler ayrıca Samsung’un birçok hizmetinin demo sürümünü de keşfetme olanağı bulacak. 
 
Galaxy Watch5 Serisi’nin Samsung Health uygulamasının uyku koçluğunun yanı sıra Samsung Wallet da ziyaretçiler tarafından keşfedilmeyi bekliyor. Öte yandan Samsung SmartThings’in bağlantı özellikleri, ev cihazlarının mükemmel bir biçimde kontrol edilebilmesini sağlıyor. 
 
Ziyaretçiler, One UI 5.1 kullanıcı arayüzü sayesinde Galaxy cihazlarının neredeyse sınırsız kişiselleştirme olanaklarını da deneyimleyecek. Akıllı saatler için tasarlanmış yeni kayış seçenekleri de görücüye çıkacak yepyeni kişiselleştirme özellikleri arasında yer alıyor. 
 
Galaxy S23 Serisi’nin sınırları yeniden çizen inovasyonları, Samsung’un sürdürülebilirlik konusundaki kararlılığını da tam anlamıyla yansıtan tasarımlarla sunuluyor. 
 
Yeni Galaxy S23 Serisi’nde, önceki Galaxy akıllı telefonlara göre daha fazla geri dönüştürülmüş malzeme kullanıldı . Galaxy S23 Serisi, aynı zamanda dayanıklı yapısıyla yıllar boyu kullanılabilecek şekilde tasarlandı. 
 
Samsung stant alanına gelen ziyaretçiler, ileri dönüşümle yeni işlevler kazanan Galaxy S Serisi cihazların sergileneceği kapsamlı bir enstalasyonu da görme fırsatı bulacak.  
 
MWC 2023’te Samsung Ekran Deneyimi Alanı’nda kullanıcıları büyük bir sürpriz bekliyor 
 
Ziyaretçiler etkinlik kapsamında ayrıca, yeni Galaxy cihazlardaki sesli bildirim seçeneklerini deneyebilecek ve alanda sergilenen Galaxy Watch5 akıllı saatler ile selfie çekebilecekler. 
 
Samsung ayrıca Qualcomm’un stant alanında da yerini alacak. Ziyaretçiler burada Galaxy S23 Serisi için özel üretilen ‘Snapdragon® 8 Gen 2 Mobil Platformu’nun daha da ileri taşıdığı Galaxy S23 Ultra’nın performansını test edebilecek.
 

Samsung Ekran Deneyimi Alanı’nda ise katılımcılar, Samsung Galaxy Z Fold4’te kullanılan, Samsung’un geliştirdiği Ultra İnce Camın üst düzey dayanıklılığına tanıklık edebilecekler. Ziyaretçiler, Galaxy Book3 Serisi’nde kullanılan berrak ve canlı Dinamik AMOLED 2X ekranı da ilk elden deneyimleyebilecek. 
 
Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO’su TM Roh, etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi: “Samsung Galaxy inovasyonlarının geleceğini, sürdürülebilirliğe verdiğimiz önem ve iş ortaklarımızla yaptığımız iş birlikleri belirliyor. 
 
Bu yılki Mobil Dünya Kongresi’nde, Galaxy S23 Ultra ve Galaxy Book3 Ultra gibi yeni ürün serilerimizi ziyaretçilerle buluşturmaktan heyecan duyuyoruz. 
 
Sergileyeceğimiz cihazlar Samsung’un günlük yaşamı daha iyi hale getiren yepyeni olanakları kullanıcılarımıza sunma yaklaşımını her yönüyle yansıtıyor.” 
 
MWC 2023 etkinliği kapsamında düzenlenen ‘Samsung Cihaz Deneyimi’ stant alanı, Fira Barcelona Gran Via’da Salon 3’te yer alacak.

Top Post Ad

Below Post Ad