Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Pusat oyuncu ve üretkenlik aksesuarlarında mart kampanyası başladı

Monster Notebook’un seçili oyuncu ve üretkenlik aksesuarlarında mart ayı kampanyası başladı. 
 

Online satış kanalı monsternotebook.com.tr’de geçerli olan kampanya 31 Mart 2023 tarihinde sona eriyor. 


 
Monster Notebook’ta seçili oyuncu ve üretkenlik aksesuarlarında mart ayı kampanyası başladı. Kulaklık, mouse, klavye, oyuncu koltuğu, notebook soğutucusu, hoparlör, notebook kılıfı, sırt çantası, kablo, mikrofon ve hızlı şarj cihazı gibi birçok üründe geçerli indirim; 31 Mart 2023 tarihinde sona eriyor.  
 
Pusat oyuncu aksesuarları, kesintisiz bir deneyim sunuyor 
Yüksek ses kalitesine sahip Pusat 7.1 Surround Lite RGB Oyuncu Kulaklığı, surround özelliğiyle oyunculara avantaj sağlıyor. Özellikle FPS oyunlarında ayak ve atış seslerinin hangi yönden geldiğinin anlaşılmasını sağlayan kulaklık aynı zamanda yayın yapabilecek kalitede bir mikrofon sunuyor. 
 
Dayanıklı alüminyum malzemeden üretilmiş ve 104 adet mekanik tuşa sahip Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi, bilek desteği sayesinde uzun süreler boyunca rahat bir kullanım vadediyor. Kişisel ihtiyaçlara göre programlanabilir tuşlar sayesinde oyunlarda kesintisiz bir deneyim sunan Pusat K3 Pro, birçok farklı RGB ışıklandırma moduna da sahip. 
 
Dayanıklı yapısı ile uzun ömürlü kullanım sunan ve 10.000 DPI’a kadar ayarlanabilir yüzey tarama hassasiyetine sahip Pusat V11 Oyuncu Mouse’u, oyunlarda yüksek performanslı bir deneyim sunuyor. Ayrıca 1 ms raporlama hızı sayesinde Pusat Oyuncu Mouse’u, oyunlardaki tepkime sürelerini kısaltıyor. 
 
Ayrıca oyuncu koltuğu, gamepad, mousepad, notebook soğutucusu gibi indirim kapsamındaki diğer Monster Notebook aksesuarlarıyla oyuncular hız, performans ve kesintisiz bir oyun deneyimini bir arada yaşıyor. 
 
Pusat üretkenlik aksesuarları verimliliği arttırıyor 
Kesintisiz çalışma süresini 100 saate çıkartan Pusat Business Pro Kablosuz Metal Klavye, 2000mAh batarya ve 10 metrelik bir kapsama alanı sağlıyor. Alüminyum kasadan üretilen yenilikçi ve ince bir tasarıma sahip Pusat Business Pro Klavye, sessiz tuşları sayesinde verimliliği artırıyor. 
 
Tek şarjla 55 saat kullanım imkanı sağlayan Pusat Business Pro Kablosuz Mouse, sessiz tuşları ve ergonomik kullanımıyla iş dünyası profesyonellerinin hayatını kolaylaştırıyor. Pusat Business Pro Mouse, iki cihazda aynı anda kullanım olanağı sağlayan Bluetooth ve 2.4 GHz bağlantı desteği sayesinde kolay kullanım imkanı sunuyor. 
 
Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip Pusat Wave ANC Bluetooth Headset; gürültü engelleme özelliği açıkken 35 saate kadar, kapalıyken ise 60 saate kadar kesintisiz kullanım fırsatı sağlıyor. 
 
Pusat Wave Headset; üstün kaliteli malzemesi, kafa desteği ve kulakçıkları sayesinde iş dünyası profesyonellerine hem kolay hem rahat bir kullanım imkanı tanıyor. 
 
Ayrıca hoparlör, notebook kılıfı, sırt çantası, HDMI kablo, USB mikrofon, dikey mouse, hızlı şarj cihazı gibi indirim kapsamındaki diğer Monster Notebook üretkenlik ekipmanları ile iş dünyası profesyonelleri hem kolay kullanımlı ekipmanlara hem de yüksek verimliliğe ulaşıyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad