Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Amazon Prime'a zam geldi

Amazon Prime üyelerine mesaj gönderdi. 25 Nisan itibarıyla amazon Prime üyeliğinin fiyatını ayda 39 TL olarak güncellendi
 

Mevcut üyelik ücreti 7,90 TL den  39 TL ye yükseltildi.Eski üyelere abonelik tarihine göre Mayıs'tan sonraki ilk fatura döneminizden itibaren geçerli olacaktır. 


 
amazon açıklamansında  "Prime ile sunduğumuz hizmet kalitesini artırabilmek için ilk günden bu yana yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu süre boyunca, Prime üyelerine özel, ertesi gün ücretsiz teslimat yaptığımız il sayısını 17'den 50’ye çıkardık, ücretsiz randevulu teslimat hizmetini ayrıcalıklarımıza ekledik. 
 
Prime Day ile sadece üyelerimize özel fırsatlar vermeye devam ederken, 'Çok Al, Az Öde' gibi kampanyalarda ayrıcalıklar sunduk. 
 
Prime Video içeriklerimizi, dünyada büyük yankı uyandıran 'Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri' ve ilk yerli Amazon Originals yapımı 'Rüyanda Görürsün' gibi yerli, yabancı dizi ve filmlerle zenginleştirdik. 
 
Prime ayrıcalıklarından yararlanmaya devam etmek için ek bir aksiyon almanıza gerek yok. Üyeliğinizle ilgili değişiklik yapmak isterseniz Hesabım>Prime sayfasını ziyaret edebilirsiniz."

Top Post Ad

Below Post Ad