Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Dreamworks Anımatıon’dan Troller 3 Hep Beraber Filminin Türkçe Dublajılı Birinci Fragmanı Ve Teaser Afişi Paylaşıldı

Bu Noel mevsiminde Anna Kendrick ve Justin timberlake, DreamWorks Animation’ın gişe rekortmeni müzikal film serisi Troller Hep Beraber filmi için geri dönerken aksiyon yüklü, yıldızlarla dolu, gökkuşağı renkli, benzersiz aile buluşmasına hazır olun.
 

İki film boyunca süren gerçek dostluk, amansız flörtleşmeden sonra Poppy (Anna Kendrick) ve Branch (Justin Timberlake) artık remen, nihayet, bir çiftler (#broppy)! Birbirlerine yakınlaştıkça Poppy, Branch’in gizli bir geçmişi olduğunu fark eder. 


 
Bir zamanlar dört erkek kardeşi Floyd (Altın Küre adayı ünlü elektropopçu Troye Sivan), John Dory (Eric André; Şarkını Söyle 2), Spruce (Grammy ödüllü Daeed Diggs; Hamilton) ve Clay (Grammy ödüllü Kid Cudi; Don’t Look Up) ile birlikte favori erkek müzik grubu fenomeni BroZone’daymış. 
 
Ama Branch’in kardeşi Flloyd, müzik yeteneklerinden dolayı bir çift kötü pop star karakteri - Velvet (Emmy ödüllü Amy Schumer; Trainwreck) and Veneer (Grammy ödüllü ve Tony adayı Andrew Rannells; The Book of Mormon)— tarafından kaçırılınca Branch ve Poopy, diğer kardeşlerle yeniden bir araya gelmek ve Flloy’u pop kültür bilinmezliğinden bile daha kötü bir kaderden kurtarmak üzere korkunç ve duygusal bir yolculuğa çıkarlar. 
 
 Troller’in özelliği olan psikedelik, neşe bombası yeni ve klasik pop hitlerin yer aldığı Troller Hep Beraber’de serinin yeni karakterleri olarak müzikal süperstarlarla ve güçlü komedi oyuncularıyla dolu bir oyuncu kadrosu bulunuyor. 
 
Aralarında dört kez Grammy adaylığı olan ve Latin Grammy ödüllü Camila Cabello (Sindirella) Viva rolünde; Zosia Mamet (The Flight Attendant), Crimp rolünde ve 12 kez Emmy ödüllü zenne ikonu RuPaul Charles, Bayan Maxine rolünde yer alıyor. 
 
Rollerine geri dönen oyuncular arasında Grammy, Emmy ve Altın Küre adayı Zooey Deschanel, Bridget rolünde; Christopher Mintz-Plasse, Gristle rolünde; Icona Pop ikilisi Aino Jawo ve Caroline Hjelt, Satin ve Chenille rolünde; Grammy ödüllü Anderson .Paak, 
 
Prens D rolünde; komedyen Ron Funches, Cooper rolünde; SAG adayı Kunal Nayyar, Guy Diamond rolünde ve Emmy ödüllü Saturday Night Live efsanesi Kenan Thompson, Tiny Diamond rolünde yer alıyor. Troller Hep Beraber filminin başında görevine tekrar dönen yönetmen Walt Dohrn ve yapımcı Gina Shay var. 
 
Ortak yönetmen Tim Heitz (hikaye sorumlusu, Troller Dünya Turu). DreamWorks Animation’ın Troller filmleri—2016’daki Troller ve 2020’deki Troller Dünya Turu— şarkılar söyleyip dans ederek rekorlar kıran bir başarı elde etmiş, En İyi Orijinal Şarkı dalında Oscar® adayı olmuştur ve dünyanın en büyük ve en sevilen eğlence markalarından birini canlandırmıştır.

Top Post Ad

Below Post Ad