Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Dısney+’In Yeni Reklam Filminde Megastar Tarkan Rüzgarı Esti

Disney+, Türkiye’deki lansman gecesinde marka yüzü olduğunu duyurduğu megastar Tarkan’ın rol aldığı yeni reklam filminde izleyiciyi bambaşka dünyaları keşfe davet ediyor. 
 

Türkiye’de yayın hayatına başlayalı yaklaşık 10 ay olan Disney+, lansmanda duyurduğu sürpriz isim Tarkan ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 
 


Dijital platformun marka yüzü olan megastar, rol aldığı reklam filmi ile izleyicileri Disney+ dünyasını keşfetmeye davet ediyor. 
 
Tarkan’ın Disney+ izlerken görüldüğü filmde, megastar izlediklerinin de etkisiyle kendini çok farklı sahnelerin içinde hayal ediyor ve izleyenleri Disney+ evreninde romantik komedi, aksiyon, belgesel ve bilim kurgu içeriklerinin başrolünde olduğu bir yolculuğa çıkarıyor. 
 
Tarkan’ın çok konuşulacak performansıyla izleyicilere “Disney+ ile bambaşka dünyaları keşfet” diyen, TBWA\Istanbul ve Disney+ ekipleri tarafından hazırlanan reklam filmi bugünden itibaren yayında. 
 
Filmin yönetmenliğini DUAL olarak tanınan Boran Güney ve Erhan Yürük ikilisi üstlenirken, prodüksiyonunu Public gerçekleştirdi.

Top Post Ad

Below Post Ad