Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Fujifilm instax’ın yeni modelleri Anneler Günü’nün favori hediyesi olacak

Samimiyetin, şefkatin, huzurun ve gerçek sevginin vazgeçilmez adresi anneler, bir gün değil her gün sarılmaya ve sevilmeye değer. Anneler Günü de bunu hatırlamak için önemli bir gün. 
 


Dünyanın en büyük fotoğrafçılık ve görüntüleme cihazlarının üreticisi olan Fujifilm, Anneler Günü’ne özel instax indirimiyle ve hediye alternatifleriyle annelerinizi memnun etmeyi başarıyor. 


 
 Varlığıyla, desteğiyle ve tükenmeyen ilgisiyle annelerin huzur veren sıcaklığını Anneler Günü’nde daha yoğun yaşamak isteyenler için Fujifilm, her bütçeye hitap eden hediye alternatifleri sunuyor. 
 
Birlikte geçirilen güzel anların keyfini artırmak ve bu anları ölümsüzleştirmek için tasarlanan instax modelleriyle herkesin beğenisini kazanan Fujifilm, anneler için de mükemmel hediye alternatifleri oluşturmayı başarıyor. 
 
Son teknolojiyle geliştirilmiş, bütçeye ve ihtiyaca göre farklılaşan modelleriyle dikkatleri üzerine çeken instax modelleri, Anneler Günü’ne özel indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. 5-13 Mayıs tarihleri arasında Anneler Günü’ne özel, instax.com.tr web sitesi üzerinden tüm ürünler için geçerli yüzde 10 indirim kampanyası uygulanacak.  
 
Fotoğraf çekmenin eğlenceli hali instax’ta 
Anneler Günü’ne özel indirimli fiyatlarla kullanıcılarla buluşacak instax serisinin küçük ve hafif ürünü instax mini LiPlay hibrit kamera, akıllı telefondan aplikasyon aracılığıyla kontrol edilerek çekilen fotoğraflar üzerine eklenebilen 30 farklı çerçeve ve filtre seçeneğini kullanıcılarla buluşturuyor. 
 
İkisi bir arada özelliğiyle hem çıktı alma hem de fotoğraf çekme imkanı sunan bu model, sahip olduğu mikrofon sayesinde 12 saniyelik ses kaydı almaya imkan tanıyor. 
 
Akıllı telefon yazıcılarından oluşan instax Link Serisi, yaratıcılığın sınırlarını zorluyor 
 
 Kullanıcıların fotoğraflarını, yenilikçi yollar ve teknolojik detaylarla kişiselleştirmelerine ve paylaşmalarına olanak tanıyan instax Link Serisi, birbirinden farklı ürün çeşitliliğiyle Anneler Günü’nde en güzel hediye alternatiflerinden biri olmayı başarıyor. 
 
Bir baskıyı yaklaşık 15 saniyede aktararak kesintisiz baskıyı desteklerken, tek şarj ile yaklaşık 100 instax mini baskıyı sorunsuz bir şekilde yazdırabilen instax mini Link 2, kompakt, hafif ve çizgili tasarıma sahip. 
 
Özelleştirilebilir çerçeveler, renk modları ile beraber yazıcıyı "havada" çizim yapmak ve efektleri doğrudan baskıya eklemek için bir araç olarak kullanma imkanı sunan yeni AR çizim modu, instaxAiR™ gibi son teknolojiyle donatılmış bir özelliği de kullanıcılara sunuyor. 
 
Bir fotoğrafı kullanıcının akıllı telefonundan yaklaşık 12 saniyede aktarıp baskı işlemini başlatabilen, kesintisiz baskıyı destekleyen ve Bluetooth kullanarak tek şarjda yaklaşık 100 instax baskısını sorunsuz şekilde yapabilen instax SQUARE Link; kompakt, hafif ve curved tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. 
 
instax SQUARE Link, AR baskı modları ile yaratıcılığını tetikleyerek sonsuz olasılıklara adım atmanı sağlarken; akıllı telefonun ve SQUARE Link uygulaması üzerinden kablosuz bağlanmanı sağlayarak, INSTAX Connect özelliğiyle sevdiğin kişilerle daima bağlantıda kalmanı sağlıyor. 
 
Favori videoların arasında gezinirken dilediğin anı farklı çerçeveler, çıkartmalar, eskizler ve farklı QR modlarıyla kişiselleştirmeni sağlayan instax Link WIDE ise; WIDE formatlı fotoğraf baskılarına ses ve gizli mesaj kaydetme, web site bağlantısı ekleme ve konum yazdırma seçenekleri sunuyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad