Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Her Havaya Uygun Diziler Gain’de

Baharı beklerken yağmurlara, fırtınalara yakalanıp bir gün sonra yine güneşe uyanıyoruz. 
 

 Her zevke hitap eden yerli ve yabancı dizi kataloğuyla GAİN, sizi baharın kararsız havalarından yazın ışıltılı günlerine keyifle taşıyacak. 
 


Çok sayıda ödüle değer görülen “Çilingir Sofrası” ise hiç unutulmayacak bir film seçeneği olarak hafızalara kazınacak. İşte, her havaya uygun dizi önerileri…  
 
Yağmuru seven bunları da sever 
Hamlet: Ödüllü yönetmen Kaan Müjdeci’nin hayranlık verici Hamlet uyarlaması GAİN’in imza işlerinden ve yağmurlu, kasvetli havalar için birebir. 
 
Metot: Bir iş görüşmesine çağrılan dört adayın, hayallerindeki işe ulaşmak için ne kadar ileri gidebileceklerini sorgulayan karanlık, gizemli, acımasız bir hikâye.
 
 Terapist: Kişilik bozuklukları ve psikotik hastalıklar konusunda uzman terapist Çetin Düztaş’ın hayatı, karısının öldürülmesiyle altüst olur. Time: Sean Bean ve Stephen Graham’ın başrollerini paylaştığı; suçluluk duygusu, bağışlama, ceza ve pişmanlık üzerine, BAFTA ödüllü sert bir hapishane draması…  
 
Havanızı günlük güneşlik yapar 
 Dünya Bu: Türkiye’deki yeni mizah anlayışının yıldız kadrosundan, klişeler ve mesaj kaygısından uzak skeçleriyle izleyiciyi absürt bir evrenin içine çeken yeni dizi. Ayak İşleri: Her sezonuyla kendini aşan, aksiyona, kahkahaya doyuran, GAİN’in en sevilen komedi yapımlarından… 
 
Vedat ile Evren’in kahkahalar attıran mükemmel “uyumu” seyirciyi tam kalbinden “vuruyor”. 10 Bin Adım: Devin Özgün Çınar’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü Engin Günaydın ile paylaştığı 10 Bin Adım, kolay izlenebilir akıcı tarzıyla tam bahar havalarına uygun bir seçim. 
 
Hotel Portofino: Memnun etmesi zor konukların yanı sıra, avare kocası ve kendisine şantaj yapan faşist politikacılarla da uğraşmak zorunda kalan otel işletmecisi bir kadının hikâyesi.  
 
Bir öyle, bir böyle havalara iyi gider 
 Cezailer: Karanlığın ve komedinin iç içe olduğu hayatımızda klinik duvarlarının arkasındaki hayata ne kadar uzak, ne kadar yakınız? Ters köşe senaryosuyla, kararsız havalara uygun bir seçenek. 
 
#Etkileyici: Sosyal medyanın hayatımızı etkileme gücünü, sarsıcı biçimde gündeme taşıyan #Etkileyici, yüksek temposu ve senaryosuyla izleyiciyi kıskıvrak yakalıyor. 
 
 Guilt: En İyi Yönetmen ve En İyi Televizyon Senaryosu dallarında İskoçya BAFTA Ödüllerini kaldıran, kapkaranlık ve yer yer komik, çağdaş bir gerilim dizisi. Life: Aynı evi paylaşan dört karakterin iç içe geçmiş hikâyelerini sıcak ve gerçekçi bir tarzda anlatan 6 bölümlük bu mini dizi tam “bir öyle, bir böyle” havalara uygun.  
 
Hem hüzünlü hem umutlu altmış dakikalık bir modern zaman masalı: Çilingir Sofrası  
İki eski lise arkadaşı yıllar sonra bir çilingir sofrasında buluşur. Kadehler kadehleri, şarkılar şarkıları kovalarken geçmişe yolculuk başlar. Ahmet Rıfat Şungar ve Barış Gönenen’in performanslarıyla çok konuşulan, Ali Kemal Güven imzasını taşıyan Çilingir Sofrası, prestijli festivallerde çok sayıda ödüle değer görüldü. 
 
5 Mayıs’ta GAİN’de yayına girecek film, unutulmazlar arasında yerini alacak. GAİN şimdi yıllık abonelik seçeneği ile ayda 21,90 TL (yıllık 262,80 TL – tek seferde faturalandırılır) karşılığında tüm içerikleri avantajlı fiyatla izleme seçeneği sunuyor. Aylık olarak ise, kredi kartı ve banka kartı ile 34,90 TL’ye abonelik gerçekleştirilebiliyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad