Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Philips TV & Sound, 2023 Red Dot Tasarım Ödülleri’nden Dört Ödül Kazandı!

TP Vision, TV ve ses ürünlerinin üretim sürecinde merkezine koyduğu ‘’En İyi Avrupai Tasarım’’ politikasının gücünü, bu sene de 2023 Red Dot Ürün Tasarım Ödülleri’nden almaya hak kazandığı dört ödülle yineledi. 

 
 Marka; kullanıcılarına yüksek kaliteli Avrupai Tasarım sunma konusundaki taahüdü kapsamında Amsterdam’da bulunan özel tasarım ekibine sürekli olarak yatırım yapıyor. 


 
Profesyoneller tarafından övgüler alan markanın tasarım ekibi, vizyonu ve yaratıcılığı sayesinde bu yıl da Philips TV & Sound markasına dört adet Red Dot Ürün Tasarım Ödülü almaya hak kazandırdı. Philips TV & Sound’ın 2023 Red Dot Ödüllü Ürünleri: 
 
 Philips Ambilight TV OLED+ 908 – En kaliteli görüntü ve ses sunan OLED+ Setler.  
 
OLED+908'in tasarımı, 2023 yılı Philips Ambilight TV modellerinin arasında amiral gemisi olarak öne çıkmasını sağladı. Model, Kvadrat kumaş detaylarıyla göz dolduran Bowers & Wilkins entegre ses sistemiyle öne çıkıyor. 
 
 Açık çerçeveli alüminyum merkezi stand televizyonun sağa sola dönmesi konusunda işlevsellik sağlarken, arka aydınlatmalı yeni uzaktan kumanda kullanıcı deneyimini kolaylaştırıyor. 
 
Philips Fidelio T2 TWS Kulaklık– Premium ses kalitesi vaadini beraberinde getiren Fidelio Gerçek Kablosuz Kulak içi Kulaklıklar. T2 gerçek kablosuz kulaklıklar, şirketin Philips Fidelio için özel olarak oluşturduğu basitleştirilmiş geometrik tasarım dilini sürdürürken, kompakt bir kulaklık ve şarj aletiyle kullanıcılarla buluşuyor. 
 
Ürün, birinci sınıf kalite hissiyatını kulaklık ve şarj kutusundaki Muirhead sürdürülebilir deri kumaş, hassas seramik bir çerçeve, alüminyum detaylar ve kullanım kolaylığı sağlayan kauçuk taban plakasıyla detaylandırıyor.  
 
Philips Fidelio L4 Kulaklık – Birinci sınıf ses, malzeme ve konforuyla ünlü Fidelio Kulak Üstü Kulaklıklar. 
 
L4 kulaklıklar, Philips Fidelio’nun halihazırda sahip olduğu konsepti olan basitleştirilmiş geometrik tasarım dilini sürdürüyor. Kulaklığın üstünde bulunan sürdürülebilir Muirhead deri kumaş, açık çerçeve tasarımı ve birinci sınıf alüminyum detaylara ek olarak şaşırtıcı derecede hafif ve kompakt bir ürün.  
 
Philips A5508 Gerçek Kablosuz ‘A’ sınıf kalitede hafif, kompakt ve dayanıklı özel spor serisi. 
 
Model, deriye temas eden kısımlardaki tere dayanıklı detaylar sayesinde kullanıcılara üst düzey konfor ve rahatlık getiriyor. Red Dot Ödülleri, yaklaşık 70 yıldır ürünlerini ve işlerini iyi tasarımla farklılaştırmak isteyen markaları ödüllendiriyor.
 
 ”Red Dot Ödülü: Ürün Tasarımı”, “Red Dot Ödülü Marka ve İletişim Tasarımı”, “Red Dot Ödülü:Tasarım Konsepti” olarak üç farklı disiplinle gerçekleşen Red Dot Tasarım Ödülleri, her yıl 20.000'den fazla katılımcısıyla dünyanın en büyük ve en prestijli tasarım yarışmalarından biri olarak öne çıkıyor. 
 
Ödüller, 50 uluslararası bağımsız tasarım profesyonelinden oluşan bir ekip tarafından ürün tasarımlarındaki işlevsellik, kalite, ergonomi, yenilikçilik, dayanıklık ve ekolojik uyumluluk alanlarında yarıştırılıyor. 
 
 “Ürün tasarımı, ürün yaratma sürecinin temeli” 
 TP Vision Baş Tasarımcısı Rod White şirketin kazandığı ödüllerle ilgili memnuniyetini ‘’TP Vision'ın tüketici elektroniği alanında, ürün tasarımını ürün yaratma sürecinin temel bir unsuru haline getirmeye odaklanması ve ürün konseptini ana hatlarıyla tasarım sürecinin en başında belirlemesi nedeniyle benzersiz olduğuna inanıyorum. 
 
Kullanıcılarımız da sahip oldukları ürünlerdeki tasarımın önemini ve bu ürünlere uzun yıllar boyunca sahip olmanın mutluluğunu yaşıyor. Tasarımlarımızın bir defa daha profesyonel tasarım camiasının onayını yansıtan dört adet Red Dot Ödülü’yle takdir edilmesinden dolayı büyük mutluluk duyuyorum’’ sözleriyle aktardı.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad