Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Viewsonic, Monitör Sektöründeki Büyümesini İkiye Katlamayı Hedefliyor

Dünyanın önde gelen küresel görsel çözümler sağlayıcısı ViewSonic, monitör işinde önemli bir büyüme elde ettiği geçtiğimiz yılın ardından 2023’te hibrit çalışma gereksinimleri için ürettiği monitörlere yönelik küresel satışlarını ikiye katlamayı hedefliyor. 
 

ViewSonic, değişen ihtiyaçlara yönelik olarak özellikle taşınabilir, Type-C ve dokunmatik fonksiyonlara sahip ürünleri ile monitör pazarında son derece iyi bir performans gösterdi. 


 
Marka şimdi ise monitör alanındaki varlığını bireysel üretkenliği artıran, uzaktan iş birliklerine ve kolay kurulumlara imkân tanıyan cihazlar üretmeye odaklanarak genişletmeye hazırlanıyor. 
 
Bu yeni monitörler aynı zamanda dinamik çalışma ortamları için de birebir olacak. ViewSonic Monitor İş Birimi Genel Müdürü Oscar Lin; “Çalışma alanlarının devam eden dönüşümünde önemli bir potansiyel görüyoruz. 
 
ViewSonic olarak, dünyada makroekonomik ters rüzgarlar esmesine rağmen hibrit iş çözümlerimizde istikrarlı bir büyüme elde ettik" dedi. Lin, monitör pazarında iki kat büyüme hedefleri ile ilgili düşüncelerini ise şöyle özetledi: 
 
"Çözümlerimiz için en son teknolojiye yatırım yapmaya devam ederek ideal çalışma alanlarında verimlilik, esneklik ve sürdürebilirlik sağlayacak yeni ürünleri piyasaya süreceğiz. Bu sayede global, birinci sınıf monitör pazarındaki varlığımızı genişletmeyi ve pazara liderlik etmeyi hedefliyoruz.”  
 
ViewSonic, Yeni Monitörleriyle Üretkenliği ve Ekip Çalışmasını Güçlendirecek 
Hibrit çalışma alanlarına geçişin taşınabilir monitörlere olan talebi artırdığı, ViewSonic tarafından erkenden fark edilmiş ve marka 2020'de ilk taşınabilir dokunmatik monitörlerini piyasaya sürmüştü. 
 
2021 ve 2022 yılları arasında sırasıyla %106,5, %95,8 ve %22,4 oranında artışlar ile taşınabilir USB-C (tek kablolu çözüm) ve dokunmatik monitör ürün pazarında önemli bir büyüme yaşamıştı. 
 
ViewSonic, hibrit veya uzaktan çalışma düzeninde bireysel üretkenliği maksimum düzeye çıkartmak için taşınabilir monitör serisini genişletmeye ve 2023'te daha gelişmiş özellikler sunmaya devam edecek. 
 
Bu kapsamda hedefi, OLED teknolojisi ile donatılmış taşınabilir monitörler ve eşzamanlı hem veri aktarımı yapabilen hem de rahat şarj edebilme avantajı sağlayan tek kablolu çözümler üretmek. 
 
Bu sayede içerik üreticileri renk açısından kritik işleri maksimum verimlilik ve esneklikle yapabilir hale gelecek. ViewSonic, bu önceliklerinin yanı sıra, hibrit çalışma ortamlarında etkili video konferans ihtiyacının da farkında. 
 
Marka bu amaçla, kullanıcılara en üst düzey uzaktan iletişim deneyimini sunmak için iki AI destekli iki yönlü ses iyileştirme ve LED dolgu ışıklı açılır web kamerası gibi gelişmiş özellikleri en yeni VG56V monitörüne entegre etti.  
 
Çalışma Alanını Dönüştürmek için Görsel Çözümlerde Devrim Yaratıyor 
Monitör teknolojisinde uzman olan ViewSonic, modern iş yerleri ve güncel iş dünyası için görsel çözümleriyle devrim yaratmayı amaçlıyor. 
 
Farklı ortamlarda etkin iletişim ve iş birliğini sağlamak ve teşvik etmek için günümüzün çalışma şekilleri ile alanlarına uyumlu ViewBoard interaktif ekranları ve projeksiyon cihazları gibi kusursuz çözümler sunuyor. 
 
24 ile 105-inç arasında değişen boyutlardaki ViewSonic ViewBoard cihazlar, sezgisel gezinme ve ek açıklama özellikleriyle sunuluyor ve hepsine dokunmatik erişim sağlıyor. Ayrıca gruplar arası etkileşimi güçlendirmek ve yaratıcılığı artırmak için harika bir araç konumunda bulunuyor. 
 
ViewSonic'in 300 inç'e kadar erişen büyük ekranlı, yüksek parlaklığa sahip, canlı gibi gözüken görüntüler üretebilen B2B projeksiyon cihazı serisi ise çalışma alanının her köşesini bir iletişim alanına dönüştürmek için mükemmel bir çözüm sunuyor. 
 
Kendi yeteneklerinin bir örneği olarak, ViewSonic, ofisinde ortak alanlara projeksiyonlar kurarak çalışanların birlikte haber veya oyun izleyerek öğle yemeği keyfi yapmalarını sağlıyor. 
 
Ek olarak, projektörleri kullanarak şirketin spor salonundaki yoga odasını hibrit modelde egzersiz yapmaya uygun hale getirirken asansörleri de ilgi çekici uzay kapsüllerine dönüştürdü.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad