Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Zindanlar Ve Ejderhalar Hırsızlar Arasındaki Onur 7 Nisan’da Sinemalarda

Cazibeli bir hırsız ve alışılmadık bir grup maceraperest, kayıp bir yadigarı geri almak için destansı bir soyguna girişir. 
 

Ama yanlış kişilerle ters düştüklerinde işler tehlikeli bir hal alır. Zindanlar ve Ejderhalar Hırsızlar Arasındaki Onur, efsanevi rol yapma oyununun zengin dünyasını ve oyuncu ruhunu komik ve aksioyn yüklü bir macerayla beyaz perdeye taşıyor. 
 


Zindanlar ve Ejderhalar Hırsızlar Arasındaki Onur filminde Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Hugh Grant, Daisy Head ve Chloe Coleman’ın yer aldığı yıldızlarla dolu bir kadro bulunuyor. 
 
Filmin yönetmenleri Jonathan Goldstein ve John Francis Daley, senaryo yazarları Goldstein, Daley ve Michael Gilio; hikaye yazarları Chris McKay ve Gilio, Hasbro’nun Zindanlar ve Ejderhalar’ına dayanmaktadır. 
 
Yapımcılar Jeremy Latcham, p.g.a., Brian Goldner ve Nick Meyer, idari yapımcılar Denis L. Stewart, Daley, Goldstein, Chris Pine, Zev Foreman ve Greg Mooradian. Zindanlar ve Ejderhalar Hırsızlar Arasındaki Onur 7 Nisan 2023’de sinemalarda.

Top Post Ad

Below Post Ad