Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Genç Deniz Canavari Ruby Filmi 30 Haziran’da Sinemalarda

Bazen olmanız gereken kahraman görünenin hemen altında yatar. Bu yaz, mitolojik Krakenlerin efsanevi kraliyet soyundan geldiğini keşfeden ve okyanusun derinliklerindeki kaderinin hayal ettiğinden çok daha büyük olduğunu keşfeden utangaç bir genci konu alan, 
 

komik, samimi aksiyon komediyle lisenin çalkantılı sularına giriyor. 16 yaşındaki tatlı ve tuhaf Ruby Gillman (Lana Condor, Sevdiğim Tüm Erkeklere serisi) Oceanside Lisesi’ne uyum sağlamayı çok iter ama çoğunlukla görünmez olduğunu hisseder. 


 
Hoşlandığı ama kendisine sadece kesirlerden dolayı hayranlık duyan kaykaycı çocuğa (Jaboukie Young-White, Ralph ve Internet) matematik dersi verir ve aşırı korumacı süper annesi (Oscar® adayı Toni Collette, Bıçaklar Çekildi), Ruby’nin suya girmesini kesinlikle yasakladığı için okuldaki çocuklarla plajda takılamaz. 
 
Ruby, annesinin bir numaralı kuralına uymadığında savaşçı Kraken kraliçelerinin torunu olduğunu ve hükümdar büyükannesi, Yedi Denizin Savaşçı Kraliçesi’nden (Akademi® ödüllü Jane Fonda), tacı devralmanın kaderinde olduğunu keşfeder. 
 
Krakenlar, dünyanın okyanuslarını ezelden beri kendileriyle savaşan kibirli, güce tapan deniz kızlarına karşı korumaya yemin etmişlerdir. Bu konuda büyük ve acil bir sorun vardır: 
 
Okulun güzel, popüler, yeni kızı Chelsea (Emmy ödüllü Annie Murphy, Schitt’s Creek) de bir denizkızıdır. Ruby’nin sonunda kendi kimliğini kabul etmesi ve en çok sevdiği insanları korumak için büyük işler yapması gerekecektir. 
 
Ruby Gillman, Teenage Kraken filminin olağanüstü kadrosunda Ruby’nin kendisini destekleyen babası rolünde Emmy ödüllü Colman Domingo (Fear the Walking Dead), Ruby’nin hevesli amcası rolünde Emmy dayı Emmy adayı Sam Richardson (Veep) ve Ruby’nin havalı, küçük erkek kardeşi rolünde Blue Chapman (Council of Dads) yer alıyor. Yönetmenliğini Akademi® ödülü adayı film yapımcısı Kirk DeMicco’nun (Vivo, Crood’lar), yapımını ise Kelly Cooney Cilella’nın (Troller Dünya Turu, Troller) yaptığı, Faryn Pearl’ün (Crood’lar yeni Bir Çağ, Troller Dünya Turu) ortak yönetmen olarak görev aldığı filmde Emmy adayı Will Forte (The Last Man on Earth), Emmy adayı Nicole Byer (Nailed It!), YouTube Diamond yaratıcısı Liza Koshy (Liza on Demand), Ramona Young (Never Have I Ever), Eduardo Franco (Stranger Things) ve Echo Kellum (Arrow) gibi yardımcı oyunculardan oluşan güçlü bir komedi kadrosu yer alıyor.

Top Post Ad

Below Post Ad