Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Logitech’den babaları ve baba adaylarını gülümsetecek hediye seçenekleri!

Logitech, her zaman yol gösteren, destekleyen, motive eden babalar ve baba adayları için, onların hayatını kolaylaştıracak ve hayatlarına eğlence katacak hediye seçenekleri sunuyor. 
 
Logitech’in geniş ürün gamında, ofiste, evdeki çalışma odasında ya da oyun karşısında verimli vakit geçirmek isteyen babaları gülümsetecek birçok hediye alternatifi yer alıyor.  
 


Teknoloji meraklısı babalara… 
Sol el seçeneği de dahil olmak üzere farklı boyutları bulunan Signature M650 Kablosuz Mouse, daha kişiselleştirilmiş, daha sessiz bir deneyim sunuyor. 
 
Mouse, Signature K650 Klavye ile birlikte kullanıldığında, babaların gün boyu konforlu çalışmasına yardımcı oluyor. K380 Multi-Device Bluetooth Klavye ve Pebble M350 Mouse, babaların çalışma masalarını minimal hale getirirken işlevsel bir seçenek oluyor.. 
 
Bu ikilinin grafit rengine alternatif bej ve uzay mavisi tonlarında farklı renk seçenekleri de bulunuyor. Aynı babalarda olduğu gibi, MX ürünlerinde de hassasiyet, ustalık ve performans üçlüsü tek birı üründe bulunuyor. 
 
Parmak uçlarına göre tasarlanmış MX Keys & MX Keys Mini, kolay taşınabilirlik ve her yerde çalışma imkanı sağlayan MX Anywhere 3, tüm yaratıcı projelerde yardımcı kablosuz MX Master 3S, yoğun iş takvimlerinin en büyük yardımcıları haline geliyor. 
 
Lift Vertical Mouse, masa başında uzun saatler boyunca çalışan babaların elini daha doğal bir pozisyonda tutarak gün boyu konfor sağlıyor. 
 
Daha iyi bir duruş, daha iyi bilek desteği ve daha az bilek bükülmesi sağlayan Kablosuz Ergonomik Klavye K860 ise konforu tamamlıyor. 
 
 BRIO 500 Web Kamerası & ZONE VIBE 100 Kulaklık ise ofis için yeterince profesyonel, evden veya hibrit çalışan babalar için de hafif ve konforlu ürünler arasında yer alıyor.  
 
Oyunsever babalara… 
Canlı renkleri kolayca tuş atamalarında görülen, kişiselleştirme özelliğine sahip G203 LIGHTSYNC, hassas oyun sınıfı sensörüyle dinamik ve konfor ikilisini tek mouse üzerinde toplamak ve oyunu hissetmek isteyen babalar için iyi bir alternatif olarak öne çıkıyor. 
 
Her seviyeden oyuncu için tasarlanan G213 Prodigy Oyuncu Klavyesi sıvı dökülmelerine karşı dayanıklı şık tasarımı ve beş ayrı aydınlatma alanına sahip oyuncu babalara özel medya kontrolleri sağlıyor. 
 
Bilek desteği ile mekanik tuşlara sahip ışıklandırmalı G513 Clicky Klavye ve G305 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu Mouse işlevsel özellikleriyle her türlü ihtiyaca hızlı şekilde yanıt verirken oyuncu babalara rekabette şans tanıyor. 
 
Hafifliği, tasarımı ve beyaz, mavi, lila ve siyah renk seçenekleri ile G733 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı ise yeni nesil babalar için ideal. Logitech G PRO Serisi oyununu daha da ileriye taşımak isteyen babalara ayrıcalıklı bir oyun deneyimi sunuyor. 
 
Dünyanın sayılı espor profesyonellerinin geri bildirimleri dikkate alınaraktitizce tasarlanan, PRO X Wireless Oyuncu Kulaklığı ve PRO Wireless Oyuncu Mouse’u ve PRO X Klavye oyunu profesyonel oynamak isteyen babalara kesintisiz oyun deneyimi sunuyor. 
 
Logitech G’nin PRO serisinde yer alan şimdiye kadarki en hafif, en hızlı mouse’u, PRO X SUPERLIGHT babaların önündeki tüm engelleri ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad