Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Geleneksel Samsung Büyük TV günleri başladi

Geleneksel Samsung Büyük TV günleri 22 eylül-8 ekim 2023 tarihleri arasında başladi
 

Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından (Samsung bayilerinin mağaza içi satışları, Samsung Online Mağaza (https://shop.samsung.com/tr/), Aztek Teknoloji, Messe, Beymen Online (www.beymen.com/) Teknosa, 
 
Vatan Bilgisayar ve Mediamarkt mağaza içi satışları ve Media Markt Online Mağaza www.mediamarkt.com.tr , Vatan Online Mağaza www.vatanbilgisayar.com, Teknosa Online Mağaza www.teknosa.com satış kanallarında yalnızca Media Markt, Vatan ve Teknosa’nın satıcısı olduğu satışlarda geçerlidir, pazaryeri satışlarında geçerli değildir. 
 


Aşağıdaki tabloda belirtilen tarihler arasında satın alınmış Samsung markalı seçili model TV’ler (‘Ürün/ler’) için geçerlidir. Seçili Ürünler’den birini alan tüketiciler (“Katılımcı/lar”), Koşullar’ı yerine getirmeleri durumunda, aşağıdaki tabloda belirtilen model bazında değişen miktarlarda , 3. taraf para yüklü kart şirketi tarafından belirlenen koşullara uygun olarak kullanılabilecek TL yüklü Para Yüklü Kart/lar’ı kazanma fırsatı elde edeceklerdir.
 
50.000-TL, işbu Para Yüklü Kart kampanyası kapsamında kazanılabilecek en yüksek kart miktarı olup yalnızca QE85QN900CTXTK model Ürün satın alan ve kampanya şartlarını yerine getiren katılımcılar bu tutarda para yüklü kazanma fırsatı elde edecektir. 
 
daha fazla ayrıntı samsung we sitesi ve teknomarketlerde

Top Post Ad

Below Post Ad