Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

sportstv yeniden Digiturk’te!

Türkiye’nin lider platformu Digiturk, zengin spor içeriklerini güçlendirmeye devam ediyor.
 

Sportstv, 9 Aralık Cumartesi günü itibariyle Digiturk kanal 90’da sporseverlere yeniden merhaba dedi. 
 


Türkiye’nin lider platformu Digiturk, spor kanallarını ve içeriklerini güçlendirmeye devam ediyor. Digiturk, Trendyol Süper Lig, Bundesliga, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi, Premier Lig ve Ligue 1 dahil olmak üzere spor içeriklerini genişletiyor. 
 
Türkiye’de birçok spor dalının ilk düzenli yayınını yapan sportstv, kanal 90’da Digitürk izleyicileri ile yeniden buluştu. Sportstv; voleybol, basketbol, tenis, jimnastik, atletizm, yüzme ve otomobil sporları başta olmak üzere 35’ten fazla farklı alanda yaptığı yayınlarla dikkat çekiyor.  
 
Voleyboldan karateye kadar geniş bir yayın yelpazesi 
 
Sportstv şu anda ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi, İtalya Kadınlar Voleybol Ligi, İtalya Erkekler Voleybol Ligi, İtalya Erkekler Basketbol Ligi, Euroformula serisi ve Karate 1 Premier Ligi’nin resmi yayıncısı olup çeşitli spor dallarında uluslararası organizasyonların canlı yayınlarını yapmaktadır. 
 
Pilates, yoga, sağlıklı beslenme, çocuk ve moda gibi spor ve kadın içeriklerini izleyicisiyle buluşturan ‘Türkiye’nin İlk Kadın Spor Kanalı’ olma özelliğini taşıyan "sportstvkadın" da sportstv’de yer alıyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad