Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

D-Smart Go’dan Çocuklar İçin Özel Seçki Yaşasın 23 Nisan

“Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” coşkusu D-Smart GO’da yaşanıyor. 

Çocuklar, çizgi film ve çizgi dizileri D-Smart GO’da “Yaşasın 23 Nisan” kategorisinde istedikleri zaman izleyebilecek. 


 
D-Smart GO’da birbirinden özel film seçkileri sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor. D-Smart GO, “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”na özel bir seçki ile çocukların “23 Nisan”ını kutluyor. 
 
Çocuklar, birbirinden eğlenceli çizgi film ve dizilere, D-Smart GO’da yer alan “Yaşasın 23 Nisan” kategorisinden ulaşabiliyor. 
 
Seçkide yer alan film ve seriler ise şöyle:  
Kukuli, The Ranch (Karayel Çiftliği), Sally Bollywood, Yakari, Kuu Kuu Harajuku. Kral Şakir, Batwheels, Looney Tunes Cartoons (Sevimli Kahramanlar Hikayeler) Tom & Jerry Show, Intersellar Ella (Yıldızlararası Ella), Cocomelon, Little Angel, Oddbuds, Blippi, Supa Strikas.  
 
Alice’s Wonderland Bakery (Alice’in Harikalar Pastanesi), Spidey and His Amazing Friends (Marvel Spidey ve İnanılmaz Arkadaşları), Bluey. 
 
  Smurfs: Lost Village (Şirinler: Kayıp Köy), The Angry Birds Movie (Kızgın Kuşlar), Rumble (Canavarlar Ligi), Paw Patrol: The Movie (Paw Patrol Filmi) ve Masha And The Bear: Masha's Songs (Masha ile Koca Ayı 4) filmleri “Yaşasın 23 Nisan” kategorisinde çocukları bekliyor.  
 
Kullanıcı dostu ara yüz 
Kullanıcı dostu ara yüzü ile ilgi alanlarına özel hazırlanan seçkilere tek bir noktadan ulaşmanın mümkün olduğu D-Smart GO, ekranların en avantajlı uygulamalarından biri olarak öne çıkıyor. 
 
“TV İzle” seçeneğinde, yayın akışına bağlı kalmadan paket dâhilindeki tüm TV kanalları 72 saate kadar geri alınabiliyor, yayınlanan program baştan izlenebiliyor ya da durdurulup, geri-ileri sararak da izlenebiliyor. 
 
Ayrıca, “Bulut Kayıt” özelliği ile seçili TV kanallarındaki programları kaydederek bulutta kişiye özel ayrılan alanda 30 gün saklanabiliyor ve istenildiği zaman istenilen cihazdan izlenebiliyor.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad