Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Motorcular 21 haziranda sinemalarda

Amerika'nın kötü şöhretli kanunsuz motosiklet kulüplerinin yükselişine ve çöküşüne samimi ve tavizsiz bir bakış olan The Bikeriders, kurgusal motorcu çetesi Vandalların kökenlerini kurucu üyelerinin gözünden anlatıyor. 
 

Foto muhabiri Danny Lyon'un Chicago Outlaws Motosiklet Kulübü'nün bir üyesi olarak geçirdiği dört yıl boyunca yazdığı 1968 tarihli ufuk açıcı kitabından esinlenen film, Amerika'da siyasi, ekonomik ve sosyal değişimin çalkantılı olduğu bir dönemde, hız tutkunu bir grup yabancının, herkese saygılı yaşama ahlakına ihanet eden korkunç bir suç çetesine nasıl dönüştüğünü ilk elden inceliyor. 
 


The Bikeriders, yaşlı devlet adamı Johnny (Tom Hardy), heyecan arayan Benny (Austin Butler) ve motorcu arkadaşları Zipco (Michael Shannon), Funny Sonny (Norman Reedus), Cal (Boyd Holbrook) Brucie (Damon Herriman), Wahoo (Beau Knapp), Cockroach (Emory Cohen), Corky (Karl Glusman), ) ve The Kid’in (Toby Wallace) silah, içki, uyuşturucu ve bağımsızlığı yücelten romantik, bazen de şiddet dolu bir dünyada hayatta kalmaya çalıştığı 10 yılı anlatıyor. 
 
Danny'ye (Mike Faist) anlattığına göre, yeni üye Kathy (Jodie Comer) kazara kendini kulüp binasının barında bulduğunda, Benny'nin motosikletinin arkasına atlar ve bir Vandal olur. 
 
On yıl boyunca, çevrelerindeki ülke değiştikçe, kulüp şiddetli bireyci anti kahramanlar için bir buluşma yerinden, daha kötücül bir suç girişimine dönüşür ve Kathy ve Johnny kendilerini Benny ile olan ilişkileri konusunda anlaşmazlık içinde bulurlar. 
 
Araya giren hırslı kişiler Vandalları uyuşturucu kaçakçılığına, kumara, kiralık katilliğe ve rakip çetelerle açık savaşa dahil ederek grubu yok olmaya doğru tam gaz sürükler. 
 
Hakiki, bireysel ve tavizsiz olan The Bikeriders, yarım yüzyılı aşkın bir süredir hayal gücümüzde yer eden ikonik kanun kaçağı motorculara ve içinden doğdukları asi kültüre dair ham bir bakış açısı sunuyor. Bikeriders Jeff Nichols (Loving, Take Shelter) tarafından yazılıp yönetildi. 
 
Filmin başrollerinde Jodie Comer (“Killing Eve,” The Last Duel), Austin Butler (Elvis, Once Upon a Time in Hollywood), Tom Hardy (The Revenant, Mad Max: Fury Road), Michael Shannon (Revolutionary Road, Take Shelter), Mike Faist (West Side Story, Challengers), Boyd Holbrook (“Narcos,” “The Sandman”), Damon Herriman (“Justified,” “Mr Inbetween”), Beau Knapp (“Seven Seconds,” “The Good Lord Bird”), Emory Cohen (Brooklyn, “The OA”), Karl Glusman (Love, “Devs”), Toby Wallace (Babyteeth, “Pistol”), Norman Reedus (“The Walking Dead,” The Boondock Saints), Happy Anderson (“Snowpiercer,” “The Knick”) ve Paul Sparks (“House of Cards,” “Boardwalk Empire”) yer alıyor. Filmin yapımcılığını Sarah Green (The Tree of Life, “Fahrenheit 451”), Brian Kavanaugh-Jones (“Bad Education,” Upgrade) ve Arnon Milchan (12 Years a Slave, Birdman, The Big Short) üstleniyor. Uygulayıcı yapımcılar ise Yariv Milchan (Bohemian Rhapsody, Ad Astra), Michael Schaefer (The Martian, Alien: Covenant), Sam Hanson (The Lighthouse, The Northman), David Kern (The Lincoln Lawyer, The Age of Adaline) ve Fred Berger (La La Land, “Bad Education”). 
 
Görüntü yönetmeni Adam Stone (Midnight Special, Mud). Yapım tasarımcısı Chad Keith (The White Tiger, Take Shelter). Filmin kurgusu Julie Monroe (“Only Murders in the Building,” Mud) tarafından yapıldı. 
 
Kostüm tasarımcısı Erin Benach (A Star Is Born, Birds of Prey). Müzik süpervizörü Lauren Mikus (Everything Everywhere All at Once, Loving). Oyuncu seçimi Francine Maisler (12 Years a Slave, “Succession”) tarafından yapıldı.

Top Post Ad

Below Post Ad