Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

TELEDÜNYA HD KUTU % 50 İNDİRİMLİ

31.12.2012 tarihleri arasında geçerli Kampanyadan otel, motel aboneleri dışında; bireysel tarifede olan aboneler ve resmi kurum ve kuruluşlar faydalanabilir. 

Kampanya kapsamında aboneler Teledünya Üst Pakete ya da Teledünya Temel Paket ile beraber Altın Sinema paketine aynı anda abone olabileceklerdir. Kampanya kapsamında abonelerin, seçecekleri hizmetlere 24 ay abone kalmayı taahhüt etmeleri zorunludur. 

Kablo TV kurulum ücreti ve Teledünya aktivasyon ücreti tarife üzerinden peşin veya taksitli olarak tahsil edilecektir. 

Aboneler HD kutu`yu ister peşin yarı fiyatına (105 TL), isterlerse 12 taksitle 114 TL`ye (12ay*9,5TL=114 TL) alabileceklerdir.Kampanya kapsamında abonelerin, seçecekleri hizmetlere 24 ay abone kalmayı taahhüt etmeleri zorunludur. Kampanya kapsamında abone olunan Teledünya paketleri ve sinema paketi tarifede yer alan fiyatlar üzerinden sunulacaktır.

Kampanyaya Teledünya Üst Paket aboneliği ile abone olmuş müşteri; Teledünya Temel pakete, Altın Sinema Paketine de abone olarak geçebilir. • Teledünya temel paket ile birlikte Altın Sinema Paketine abone olmuş müşteriler, taahhüt süresi boyunca, Altın Sinema Paketi aboneliğini iptal ettiremezler ve sinema paketi aboneliklerini SD Sinema Paketi Aboneliğine geçiremezler. 

Kampanya süresi dolmadan aboneliğini iptal ettirmek isteyen müşterilerden alınmayan HD kutu ücreti [Abone cihazı peşin yarı fiyatına almış ise 105 TL (210 TL-105 TL=105 TL); Abone cihazı taksitle almış ise 210 TL`den tahsil edilen taksitler düşülecek ve kalan tutar tahsil edilecektir.]; Abone Kablo TV kurulum bedelini taksitli ödemeyi seçmiş ise alınmayan Kablo TV kurulum ücreti taksitleri (48 TL`den alınan taksitler düşülecektir.); Abone Teledünya aktivasyon bedelini taksitli ödemeyi seçmiş ise alınmayan Teledünya aktivasyon taksitleri (42 TL`den alınan taksitler düşülecektir.) tahsil edilecektir.

Ayrıntılı bilgi teledünya web sitesi ve teledünya yetkili satıcılarında

Tags

Top Post Ad

Below Post Ad