Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

DREAMWORKS ANİMATİON SATILIYOR

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kablo TV hizmeti veren, en köklü şirketlerinden biri olan Comcast'ın, DreamWorks Animation'ı 3 milyar dolara satın almak için giriştikleri anlaşmanın sonuna gelindi. 

Konu ile ilgili olarak gelen ilk bilgilere göre; Comcast, yakın zamanda DreamWorks Animation'ı 3 milyar dolara satın alacak. 

Konu hakkında DreamWorks tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmış olmasa da, Variety'e konuşan kaynaklar ise şu anda iki firma arasında görüşmelerin sürdüğünü ve bu görüşmelerin sonuna gelindiğini bildiriyor. 

DreamWorks'u, daha önceden dünya oyuncak devi Hasbro da satın almaya kalkmıştı ancak bu anlaşma, maddiyat konusunda tarafların uzlaşamaması üzerine iptal edilmişti. Bu uzlaşamamazlıktaki en büyük etken ise Hasbro'nun, beklenen parayı DreamWorks'a sunamaması olmuştu. 
 Universal Pictures'ın da sahibi olan Comcast'ın, yakın zamanda DreamWorks Animation'ı satın alması bekleniyor. DreamWorks, dünyanın en büyük film stüdyolarından biri olması ile birlikte, yaptıkları animasyon filmlerinin oyunlarını da geliştiren önemli bir firmadır. Şu ana kadar en az 10 filminde 10 milyon dolar gişe başarısı yakalamıştır.shiftdelete

Top Post Ad

Below Post Ad