Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

filbox yeni yıl fırsatı

Kampanya boyunca Filbox resmi web sitesi ve Filbox Çağrı merkezinden yapılacak olan alımlarda Filbox ürünlerinde 30TL indirim ve 3 ay ek süre uygulanacaktır. 

Aktivasyon işlemleri 0850 2250990 No’lu Filbox çağrı merkezi aranarak yapılmaktadır. Filbox yayınlarını izleyebilmek için Türksat uydusuna bakan bir çanak anten gereklidir. 

Kurulum için gerekli ekipmanlar tüketicinin sorumluluğundadır. Fiyata tüm KDV ve ÖİV dahildir. Kampanya 31.12.2016’ya kadar geçerlidir. Kampanya 31 Aralık 2016 tarihine kadar geçerlidir. 

Kampanya boyunca Filbox resmi web sitesi ve Filbox Çağrı merkezinden yapılacak olan alımlarda Filbox ürünlerinde 30TL indirim ve 3 ay ek süre uygulanacak olup, Filbox içerik hizmetinin tüm vergiler dahil tavsiye edilen fiyatı 15 ay içerik ile Filbox uydu alıcısı dahil 239 TL, Filbox Cam Modül dahil 139 TL'dir. 

Filbox yetkili bayilerinden yapılacak olan alımlarda +3ay ek süre uygulanacak olup, Filbox içerik hizmetinin tüm vergiler dahil tavsiye edilen fiyatı 15 ay içerik ile Filbox uydu alıcısı dahil 269 TL, Filbox Cam Modül dahil 169 TL'dir. Fiyatlara kurulum bedelleri dahil değildir. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad