Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

DİGİTURKTEN YENİ KANALLAR...

1 Temmuz'dan itibaren gerçek bir sinemasever olacaksınız... Her gününüz sinema ile dolu dolu geçecek. Digikumandanızın tuşları arasında gezinirken, sinemaya ayrılan çok sayıda kanalın keyfini çıkaracaksınız. DIGITURK'ün yeni film kanalları Moviemax Family, Moviemax Premier HD, Moviemax Stars HD, Moviemax Festival ve Moviemax Speed; zengin, çok renkli, farklı türlere seslenen, haftanın her gününe ayrı bir izleme keyfi katan filmleriyle DIGITURK dünyasının vazgeçilmez ayrıcalıklarını bir kez daha gözler önüne serecek.

Moviemax Family Kanal numarası: 10
Sinema keyfini ailece yaşamanız için yepyeni bir kanal. Hep birlikte ekran başına geçip izleyebileceğiniz, geniş bir yelpazeyi içeren, her yaşa seslenen filmleriyle evdekilerin, eşin dostun, herkesin favorisi olacak. Bu ayın öne çıkan filmleri: "Harry Potter ve Felsefe Taşı" (Harry Potter and the Sorcerer's Stone), "Zamanı Durduranlar" (Clockstoppers), "Güzel Dadı, Çirkin Kral" (The Beautician and the Beast), "Üç Tatlı Kaçak" (Three Fugitives).

Moviemax Premier Kanal numarası: 11
Moviemax Premier 2 Kanal numarası: 12
Moviemax Premier HD Kanal numarası: 311

Hasılat rekorları kıran en yeni filmlerin, yüksek bütçeli Hollywood filmlerinin kanalı. HD görüntü ve 5.1 ses kalitesiyle, film izleme keyfini kat kat artıracak. Moviemax Premier'de yayınlanan bir filmi kaçıranlar, 1.5 saat sonra aynı filmi Moviemax Premier 2'de izleyebilecekler. HD yayın kalitesinin üstünlüğünü tüm gücüyle yansıtan zengin içeriğiyle, teknoloji konforundan vazgeçmeyen sinemaseverleri ekran başına kilitleyecek. Ayın öne çıkan filmleri: "X-Men Başlangıç: Wolverine" (X-Men Origins: Wolverine), "Transformers: Yenilenlerin İntikamı" (Transformers: Revenge of the Fallen), "Yukarı Bak" (Up).

Moviemax Stars Kanal numarası: 13
Moviemax Stars 2 Kanal numarası: 14
Moviemax Stars HD Kanal numarası: 313

Beyazperde ikonlarından günümüz starlarına uzanan özel bir kanal. Tüm zamanların en sevilen filmleri, sinemaseverlerin gönüllerini fethetmiş ve fethetmeye devam eden sayısız örnek, yine HD görüntü ve 5.1 ses kalitesinde ekranlara gelecek. Moviemax Stars'da yayınlanan bir filmi kaçıranlar, 1.5 saat sonra aynı filmi Moviemax Stars 2'de izleyebilecekler. Ekran başındaki koltuklarınıza keyifle yerleştiğinizde gecelerinizi sinemanın yıldızlarıyla kuşatacak olan kanalda bu ay öne çıkanlar: "Ateş Krallığı" (Reign of Fire), "Entrika" (Confidence), "Bedel" (Take).

Moviemax Festival Kanal numarası: 15
Seçkin, farklı ve özgün filmlerin kanalı Moviemax Festival, dünya sinemasından, ödüllü filmlerden oluşan yepyeni bir kanal. Farklılığın, ayrıcalığın, seçkinliğin beyazperdeye yansımasını ekrana taşıyacak olan kanal; yeni yüzler, yeni kültürler, yeni coğrafyalar peşinde koşan, keşfetme sevdalısı sinemaseverlerin favorisi olacak. Ekran başındaki izleyicileri benzersiz bir deneyim yaşama hissiyle kuşatacak olan Moviemax Festival'de, orijinal dili İngilizce olmayan filmler için İngilizce alt yazı seçeneği bulunuyor. Ayın öne çıkan filmleri: "Aşk Dersi" (An Education), "Dondurulmuş Ruhlar" (Cold Souls), "Misafir" (The Visitor), "Kuzey" (North), "Paris".

Moviemax Speed Kanal numarası: 16
Macera dolu hit filmlerin kanalı. Aksiyon sevenlerin daha ilk günden favorisi olacak Moviemax Speed, adrenalin tutkunu izleyicileri türün seçkin örnekleriyle buluşturacak. Ekran başında kesintisiz yaşanan serüven hissi 24 saat boyunca devam edecek. Ayın öne çıkan filmleri: "Adam Öldürmek" (Homicide), "Fünye" (Detonator), "Merkez Üssü" (Epicenter).

Daha fazla detay digiturk web sitesi ve digiturk bayilerinde
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad