Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

DSMART HD VESTEL Pixellence Full HD LCD TV KAMPANYASI

D-SMART ve Vestel, geniş kitlelere HD (high definition-yüksek çözünürlük) yayın sunmak amacıyla ortak kampanya başlattı.

D-Smart HD’ye üye olarak bu kampanyadan yararlananlar 82 ekran (32 inç) Vestel Pixellence Full HD LCD TV’ye 15 TL farkla sahip olabilecek. Vestel Full HD Pixelence TV’dahil olmak üzere, yüzlerce kanal, aile+HD paketi, D-Smart HD uydu alıcısı ile birlikte ayda 59 TL’ye sunulacak

D-SMART’ın halen Kanal D HD, Star HD, HD-en, TRT HD, Discovery HD Showcase, Animal Planet HD, Sinema TV HD 1-2, HD TV Smart, Eurosport HD ve Penthouse HD’den oluşan toplam 11 HD kanalla abonelerine hizmet verdiğini söyleyen Mustafa Gözalan, bu konudaki çalışmaları şöyle anlattı: “Bu kanal sayısı sürekli artacak. Kanal D ve Star TV’deki dizi ve programların HD yayını, ayrıca TRT HD, Doğuş Grubu’yla işbirliği içinde yayına başladığımız NTV ve CNBC-E’deki dizi ve programların yaynında NBA ile Turkiye milli maçlarını da HD yayınlayan HD-en, ayrıca Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının HD yayını da D-Smart HD’de yer alıyor.

Çok kısa bir sürede de HD kanallarımızdan bir tanesi 3D yayına başlayacak.”HÜRRİYET
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad