Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

DİGİTURK, DVDigi aracılığı ile “yeni nesil 3D” yayınına başlıyor

Digiturk forumda yer alan habere göre,digiturk 11 Ekim itibariyle DVDigi aracılığı ile “yeni nesil 3D” yayınına başlıyor. Sinemadaki 3D sisteme eş değer ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek olan yeni nesil 3D (Anaglyph Yöntem) Digiturk kullanıcılarına farklı bir boyut kazandırıyor.

Digiturk’ün 3D içeriklerini izleyebilmek için yeni nesil TV seti almak ve Digiturk PLUS uydu alıcısı gerekiyor. Yeni nesil 3D alanındaki çalışmaları ile Digiturk, 3D TV set sahiplerine zengin yerli ve yabancı yeni nesil 3D içerik sağlayarak, Türkiye’deki bu alandaki boşluğu kapatıyor.

Yeni nesil 3D TV seti sahipleri, Digiturk PLUS kutuları ile, DVDigi arşivinde yer alan yabancı belgesel ve animasyon gibi yeni nesil 3D içerikler ile Iz TV’nin yeni nesil 3D belgesel serisini diledikleri zaman izleyebilme ayrıcalığına sahip olacaklar.

Ekim ayından itibaren, DVDigi arşivine haftalık olarak yeni içerikler eklenecek ve haftalık güncellemelerle izleyicilere farklı ve zengin yeni nesil 3D deneyimleri yaşatılacaktır. Kasım ayında ise üyelerin, Türkiye’de 3D teknolojisini kullanararak gerçekleştireceği belgeselleriyle bir ilke imza atacak olan Iz TV’nin, 3D belgesel serisinin tümüne DVDigi arşivinden ulaşmaları sağlanacaktır. http://media.digiturk.tv/forum/Default.aspx?g=posts&t=8748
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad