Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

DSMARTLI OLANA İNTERNET BEDAVA

Bu kampanya 31 Mayıs 2013 tarihine kadar, D-Smart Net ADSL aboneliği ile D-Smart HD veya HD plus kutulu TV paketlerinden birinin 24 ay taahhütlü olarak birlikte alınması halinde geçerli olup başka kampanyalarla birleştirilemez. 

Kampanyadan yalnızca daha önce hiç sabit internet hizmeti almamış aboneler veya Türk Telekom altyapısından almış olduğu internet hizmetini en az 3 ay önce iptal ettirmiş olan aboneler faydalanabilir. 

İndirimli fiyatlar 12 ay boyunca geçerlidir. 13. aydan itibaren liste fiyatı üzerinden ücretlendirme yapılır. Kampanya kapsamında 36 TL D-Smart Net (dsl) aktivasyon bedeli alınmaz. D-Smart (uydu) aktivasyon (iç kurulum) bedeli tek ödeme 40TL ya da 24 ay boyunca 2TL olarak faturalanır. 

Dış kurulum tüketiciye aittir. Kampanya sadece modemli olarak sunulmaktadır. Tercihe göre taahhüt süresi boyunca kablolu modem ayda 1TL, kablosuz modem ayda 2TL bedelle abonenin kullanımına tahsis edilecektir. D-Smart Kutu (uydu alıcısı) ve modem mülkiyeti D-Smart'a aittir, tüketicinin kullanımına tahsis edilir. 

Daha fazla detay DSMART web sitesi ve DSMART bayilerinde
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad