Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

D-SMART'TAN SİNEMA SEVERLERE HEDİYE

D-Smart Sinema-Dizi paketi’ne abone olanlara, İspanya Ligi La Liga heycanıyla dolu Sporxtra Paketi veya yetişkin kanallarını kapsayan Xtra paketi 12 ay boyunca hediye! 

Bu kampanya 31 Mart 2015 tarihine kadar geçerlidir. HD veya HD+ Sinema - Dizi paketine 24 ay taahhütlü olarak abone olan tüketicilere 12 ay boyunca, SporXtra veya Xtra paketi hediye edilecektir. 

Hediye seçimi abone tercihine bırakılacaktır. Uydu alıcısı ve smartkartın mülkiyeti D-Smart’a aittir. Iç kurulum ücreti olan 40 TL tüketicinin talebi doğrultusunda ilk faturasına tek seferde yahut 24 ay boyunca ayda 2 TL olarak faturasına yansıtılacak ve tüketiciden tahsil edilecektir. 

Dıs kurulum; çanak, LNB, kablolama gibi ürün ve hizmetleri kapsamakta olup, eğer dış kurulum gerekli ise dış kurulum bedeli tüketiciye aittir. Aboneliğin 24 aylık süre dolmadan iptal edilmesi durumunda, iptale kadar geçen süre boyunca sunulan hizmet için verilen indirim ve avantajlar aboneye faturalandırılacaktır. 

D-Smart kanal, yayın ve içeriklerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya stoklarla sınırlı olup başka kampanya ile birleştirilemez. Fiyatlara tüm vergiler dahildir.
Tags

Top Post Ad

Below Post Ad